reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Babeczki nie wezmę się za sprzątanie teraz bo jadę po obrączki:-d:-d:-d
jak wrócę, to zajrzę, ale dopiero jak posprzątam:-d:-d

reklama
mary-beth a drogo cię wychodzi taka kartka? bo ja bym też mogła chcieć, byle cię nie bedę narażać na jakieś duże koszta zrobiłabym użytek z magnesów i miała taką "egzotyczną" kartkę na lodówce...
Nie, nie drogo i z checia Ci wyślę. :tak:

Ostatnia edycja:
Zanka - witaj!, przesyłam dużo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Daj znać, jak tam na kontroli.

mery-beth - Ty też starająca się czy już mająca ??? ;-)

dziewczyny!
fajne macie te suwaczki!!!!!

w najbliższym czasie @ mówimy nieeeee !!!!!!!!!

zanka - test życia - fajnie to zabrzmiało heh:-D tez se zrób suwaka
ewcia - to ty sie hajtasz za dwa dni ? :szok:

ja tych testów życia, to już chyba ze 20 zrobiłam ...i .............................. znowu w życiu mi nie wyszło ..........

Ciekawe co tam u mamy słychować ?

mery - coś mi się wydaje że brałyśmy ślub prawie w tym samym czasie :-) widzę to po zajefajnym suwaczku...
ja 12.09.2009 a Ty???

nagapalma - 20?????? Panie Boże...
ja tylko ich kupiłam 5 :D
trzymam kciuki za Was i za moją fasolkę - mam nadzieję

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zanko koeżanko - 20 scia w ponad rok ;-)
a ja sie hajtałam 21.06.2008 w pierwszy dzień lata, srata ta ta
aha sol cie ukatrupi, nie wolno posta pod postem - żarcik nie ukatrupi hehehe :-D

kurka- wyłączył mi się komp. piszę posta, a tu sru!! wylogowuje itp itd ale juz dobrze.

nie pisałam wam o mojej kocicy. kurna, skubana małpa!!! wczoraj tak mi w pokoju śmierdziało, że myślałam że zjadę. szukałam wczędzie co to może być. jedyna myśl- pewnie kocica znowu mychę zniosła i ją gdzieś schowała. przeszukałam caaaaaały salon i nic- jechało dalej. się wnerwiłam, wzięłam kocicę za fraki i mówię : "jak mi pipko nie przyniesiesz tego denata to za dwa dni będziesz tak samo cuchnąć!!". wiecie co pipulka zrobiła? polazła za szafę- gdzie nie umiałam zajrzeć i przyniosła martwą myszę, którą było czuć na kilometr!! zaraz ją wywaliłam, a do Pici powiedziałam: "jak jeszcze raz schowasz gdzieś jakiegoś zwłoka, to cię ogolę!!". no i ta na mnie tak spojrzała. po 2 godzinach przylazła i przyniosła mi jaszczurkę- dała pod nogi. no to ją pochwaliłam, że jej nie schowała. takie przeboje z kotami mam

reklama
nagapalma - widzę że jesteś ze Śląskaaaaaa...
ja też, a skąd dokładnie ????
ja z Siemianowic Śląskich...
już wiem zk im będę się umawiała na kawcię i ciacho, hihi !!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry