- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mary-beth
Fanka BB :)
zanka07
cześć dziewczynki,
jak Wam moja dzionek ?
ja dzisiaj idę do ginekolożki mojej.. na kontrolę...
jeszcze tydzień i test...życia :-)
jak Wam moja dzionek ?
ja dzisiaj idę do ginekolożki mojej.. na kontrolę...
jeszcze tydzień i test...życia :-)
zanka07
mery-beth - Ty też starająca się czy już mająca ??? ;-)
dziewczyny!
fajne macie te suwaczki!!!!!
w najbliższym czasie @ mówimy nieeeee !!!!!!!!!
dziewczyny!
fajne macie te suwaczki!!!!!
w najbliższym czasie @ mówimy nieeeee !!!!!!!!!
zanka - test życia - fajnie to zabrzmiało heh
tez se zrób suwaka
ewcia - to ty sie hajtasz za dwa dni ?
ja tych testów życia, to już chyba ze 20 zrobiłam ...i .............................. znowu w życiu mi nie wyszło ..........
Ciekawe co tam u mamy słychować ?

ewcia - to ty sie hajtasz za dwa dni ?

ja tych testów życia, to już chyba ze 20 zrobiłam ...i .............................. znowu w życiu mi nie wyszło ..........
Ciekawe co tam u mamy słychować ?
zanka07
mery - coś mi się wydaje że brałyśmy ślub prawie w tym samym czasie :-) widzę to po zajefajnym suwaczku...
ja 12.09.2009 a Ty???
nagapalma - 20?????? Panie Boże...
ja tylko ich kupiłam 5
trzymam kciuki za Was i za moją fasolkę - mam nadzieję
ja 12.09.2009 a Ty???
nagapalma - 20?????? Panie Boże...
ja tylko ich kupiłam 5
trzymam kciuki za Was i za moją fasolkę - mam nadzieję
Ostatnio edytowane przez moderatora:
B
bunia87
Gość
kurka- wyłączył mi się komp. piszę posta, a tu sru!! wylogowuje itp itd
ale juz dobrze.
nie pisałam wam o mojej kocicy. kurna, skubana małpa!!! wczoraj tak mi w pokoju śmierdziało, że myślałam że zjadę. szukałam wczędzie co to może być. jedyna myśl- pewnie kocica znowu mychę zniosła i ją gdzieś schowała. przeszukałam caaaaaały salon i nic- jechało dalej. się wnerwiłam, wzięłam kocicę za fraki i mówię : "jak mi pipko nie przyniesiesz tego denata to za dwa dni będziesz tak samo cuchnąć!!". wiecie co pipulka zrobiła? polazła za szafę- gdzie nie umiałam zajrzeć i przyniosła martwą myszę, którą było czuć na kilometr!! zaraz ją wywaliłam, a do Pici powiedziałam: "jak jeszcze raz schowasz gdzieś jakiegoś zwłoka, to cię ogolę!!". no i ta na mnie tak spojrzała. po 2 godzinach przylazła i przyniosła mi jaszczurkę- dała pod nogi. no to ją pochwaliłam, że jej nie schowała. takie przeboje z kotami mam

nie pisałam wam o mojej kocicy. kurna, skubana małpa!!! wczoraj tak mi w pokoju śmierdziało, że myślałam że zjadę. szukałam wczędzie co to może być. jedyna myśl- pewnie kocica znowu mychę zniosła i ją gdzieś schowała. przeszukałam caaaaaały salon i nic- jechało dalej. się wnerwiłam, wzięłam kocicę za fraki i mówię : "jak mi pipko nie przyniesiesz tego denata to za dwa dni będziesz tak samo cuchnąć!!". wiecie co pipulka zrobiła? polazła za szafę- gdzie nie umiałam zajrzeć i przyniosła martwą myszę, którą było czuć na kilometr!! zaraz ją wywaliłam, a do Pici powiedziałam: "jak jeszcze raz schowasz gdzieś jakiegoś zwłoka, to cię ogolę!!". no i ta na mnie tak spojrzała. po 2 godzinach przylazła i przyniosła mi jaszczurkę- dała pod nogi. no to ją pochwaliłam, że jej nie schowała. takie przeboje z kotami mam

reklama
zanka07
nagapalma - widzę że jesteś ze Śląskaaaaaa...
ja też, a skąd dokładnie ????
ja z Siemianowic Śląskich...
już wiem zk im będę się umawiała na kawcię i ciacho, hihi !!
ja też, a skąd dokładnie ????
ja z Siemianowic Śląskich...
już wiem zk im będę się umawiała na kawcię i ciacho, hihi !!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: