Marcepanek
Fanka BB :)
Ale jest też furaginum w tabletkach takie małe żółte lepsza opcja. Niestety na receptę jest ten lek. Ja też mam problemy z pęcherzem i biorę Urosept niebieskie takie tabletki ziołowe i można też w ciąży dostępne bez recepty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hmmm... bylam raz w Paryzu w zeszlym roku.. i juz raczej tam nie pojade.. nie dosc, ze nie mowia w j.ang. to sa to straszne snoby.. nawet menu w restauracjach nie wszedzie bylo w j.ang. a ja francuskiego w zab..maggy och są stresy przeróżne, heh dojrzewanie.Ogladałam wczoraj wycieczki do ciebie ale w październiku jest już mało ofert. pol znowu patrzy na skandynawię bo chce łapac ryby. To ma byc nasza zaległa poslubna, ze ośmielę sie wtrącicAle naciągnę go na cos cieplejszego albo romantycznego. Może byc np. Paryż.
dla dzieci pod suwaczkami jest link do blogaMaggy- a Ty chciałabyś w zamina kartkę z Poznania? :-)
Marylka- jakie ciuchy sprzedajesz? dla dzieci czy dorosłych?
a no jasne, ze takMaggy- a Ty chciałabyś w zamina kartkę z Poznania? :-)
Siemka Maggy! Ja byyyym chciała kartkę z Malty!dziewczyny, ktoras chce moze kartke z Malty? jesli tak to przyslijcie prosze adresy na PW![]()

;-) A Ty z Norwegii? :-):-)