reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MAggy kochana tak, jak ide do wc to tez boli pęcherz :-:)-:)-(
Bunia ale furaginum do picia? zawsze jak coś to miałam takie male tabletki furaginum własnie się chyba nazywały ...

Bunia ale furaginum do picia? zawsze jak coś to miałam takie male tabletki furaginum własnie się chyba nazywały ...

tak, do picia. taka pasta w tubce, ziołowa- rozpuszcza się ja w wodzie z cukrem można i się pije. i to jest bez recepty (chyba, że coś zmienili, ale wątpię). tabletki są na receptę, a pasta nie- działanie to samo, tyle że wiadomo- w tabletkach trochę więcej chemii niz w takiej paście. ja po tebletkach goniłam do wc, ale już nie z powodu pęcherza

Dziewuszki idę się brać za sprzątanie, bo się nie wyrobię... Będę zaglądać :*

Maggy- JA CHCĘ, JA CHCĘ :)) A co, nigdzie nie jadę, to chociaż pooglądam :)))))))
to przyslij i szybko adres :D za kilka minut wychodze :D
a jak ktoras chce to tez niech mi wysle adres na PW .... zreszta, kupie wiecej kartek na wszelki wypadek :D to reszte wysle jutro :D

MAggy kochana tak, jak ide do wc to tez boli pęcherz :-:)-:)-(
...
dziwne to jest... chyba lepiej, zebys poszla do lekarza.. a moze to jakies efekty uboczne lekow na grzybice? hmm... ja mialam takie bole jak opisujesz ale przy kamicy nerkowej.. nie mialam nigdy typowego zapalenia pecherza to sie nie znam
ale lekarz wg mnie obowiazkowo musi dac cos na to

mary-beth a drogo cię wychodzi taka kartka? bo ja bym też mogła chcieć, byle cię nie bedę narażać na jakieś duże koszta zrobiłabym użytek z magnesów i miała taką "egzotyczną" kartkę na lodówce...

Sorbuś- będę musiała :)) ale nie teraz, bo biorę się w końcu za to sprzątanie... :))
Ale coś wziąć nie mogę... :))

reklama
kiedyś kiedyś mialam własnie zapalenie pęcherza, lekarz dał mi furaginum i jak ręka odjął....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry