reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale jest też furaginum w tabletkach takie małe żółte lepsza opcja. Niestety na receptę jest ten lek. Ja też mam problemy z pęcherzem i biorę Urosept niebieskie takie tabletki ziołowe i można też w ciąży dostępne bez recepty.

reklama
Sorbuś- ale ostatnio pokazywał normalnie w którym jestem dniu i się zgadzało:wściekła/y::wściekła/y:
Zaraz go usunę:crazy:

Marylka- no i główka mi mówi, aby jeszcze nie testować...

Wisienko- no masakra normalnie jak tu produkują :))

Ostatnia edycja:
Maggy- a Ty chciałabyś w zamina kartkę z Poznania? :-)

Marylka- jakie ciuchy sprzedajesz? dla dzieci czy dorosłych?

pozdrowienia od mamy dziś są nad jeziorkiem i jest ekstra a jutro wracają i zajrzy na bb :) oczywiście pozwoliłam ją od nas wszystkich pozdrowić :)

dziewczynki ja sie tylko witam dzisiaj bo nadal nie jestem w stanie pisac...
:ninja2:
Milego dnia Wam wszystkim zycze i sle ogromne buziaki

maggy och są stresy przeróżne, heh dojrzewanie.Ogladałam wczoraj wycieczki do ciebie ale w październiku jest już mało ofert. pol znowu patrzy na skandynawię bo chce łapac ryby. To ma byc nasza zaległa poslubna, ze ośmielę sie wtrącic:-DAle naciągnę go na cos cieplejszego albo romantycznego. Może byc np. Paryż.
hmmm... bylam raz w Paryzu w zeszlym roku.. i juz raczej tam nie pojade.. nie dosc, ze nie mowia w j.ang. to sa to straszne snoby.. nawet menu w restauracjach nie wszedzie bylo w j.ang. a ja francuskiego w zab..

poza tym straszna drozyzna..

jesli chodzi o Malte, to w pazdzierniku robi sie juz coraz bardziej deszczowo.. ale zawsze mozna pozwiedzac no i spotkac sie ze mna :D ryby tez da sie lowic :D my lowimy bardzo czesto.. do wrzesnia/ pazdziernika sa lampuki.. :) i inne ryby....
nie no fajnie by bylo jakbyscie tu przyjechali :D superowo by bylo :D daj mi znac jak sie jednak zdecydujecie :D

Witam Was o poranku! :-):-):-)
Dziś mam wolne, pracuję za to jutro i w sobotę...

dziewczyny, ktoras chce moze kartke z Malty? jesli tak to przyslijcie prosze adresy na PW :D
Siemka Maggy! Ja byyyym chciała kartkę z Malty! :tak::tak:;-) A Ty z Norwegii? :-):-)

Witam się ze wszystkimi staraczkami! :*:* Jesli mi któraś prześlę adresik na PW, to też otrzyma kartkę! :-)

reklama
Dziewuszki idę się brać za sprzątanie, bo się nie wyrobię... Będę zaglądać :*

Maggy- JA CHCĘ, JA CHCĘ :)) A co, nigdzie nie jadę, to chociaż pooglądam :)))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry