reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

połóg: dochodzimy do siebie po porodzie

reklama
ja na sama mysl o przytulaniu robi mi sie nie dobrze.boje sie ciazy, a i moj m. jakis taki malo atrakcyjny mi sei wydaje.ja chudne on tyje;/

trochę zazdroszcze tych przytulasków. u nas średnio. niby ten drugi pierwszy raz za nami, ale chyba jakieś nastroje niesprzyjające.
jestem tak zmęczona po całym dniu, że marzę tylko o spaniu. do tego nieciekawy brzuch ze świeżą blizną, na który mój ukochany nie zwraca wogóle uwagi, ale ja się ze sobą nie czuję atrakcyjnie. i do tego mąż się w moich oczach zrobił taki... tatusiowaty? :dry::rofl2::szok::-D sama nie wiem. pod koniec ciązy nie mogłam się doczekać, aż do przytulasków wrócimy, a teraz lipa. pocieszcie mnie, że to kwestia czasu... :sorry2::-D

Dziewczyny, jak długo miałyście plamienia? Ja jestem prawie miesiąc po porodzie i w ostatnich dniach pojawily sie u mnie takie brunatne uplawy, takie sluzowate.. Nie wiem czy to normalne, czy powinnam sie zglosic do lekarza?

Agast: Dzięki, bo już się zaczynałam martwić, że za długo to trwa :) A boli Was jeszcze czasem brzuch przy karmieniu? W szpitalu mi powiedzieli, że to dobrze, bo macica się obkurcza, ale po 3 tygodniach chyba już zdążyła się obkurczyć? :) A czasem jak karmię to czuję jeszcze lekki ból..

Agast: Dzięki, bo już się zaczynałam martwić, że za długo to trwa :) A boli Was jeszcze czasem brzuch przy karmieniu? W szpitalu mi powiedzieli, że to dobrze, bo macica się obkurcza, ale po 3 tygodniach chyba już zdążyła się obkurczyć? :) A czasem jak karmię to czuję jeszcze lekki ból..

hmmm, ja wogóle, nawet w szpitalu nie czułam bólu brzucha związanego z obkurczaniem macicy:baffled:może dlatego że brzuch bolał po cięciu??

reklama
trochę zazdroszcze tych przytulasków. u nas średnio. niby ten drugi pierwszy raz za nami, ale chyba jakieś nastroje niesprzyjające.
jestem tak zmęczona po całym dniu, że marzę tylko o spaniu. do tego nieciekawy brzuch ze świeżą blizną, na który mój ukochany nie zwraca w ogóle uwagi, ale ja się ze sobą nie czuję atrakcyjnie.

Mam podobnie, jeszcze jak mi facet mówi że ślicznie wyglądam lub że go podniecam to wydaje mi się że ściemnia lub mówi tak z przyzwyczajenia. Jak atrakcyjne lub podniecające może być to coś co mam zamiast brzucha.
Wczoraj mieliśmy przytulaski, mały ślicznie spał a ja zamiast cieszyć się chwilą z mężem i się zrelaksować cały czas się zastanawiałam jak ja wyglądam itp. Zresztą chyba przez tą dwu miesięczną abstynencję błona mi znów się zrosła :-D bo zabolało jak bym dopiero rozdziewiczana była :-( :-D

Do góry