reklama
kpi23
Fanka BB :)
ja bym poczekała, zeby miec pewnosc ze jest TAM ok
Kasiula1982
to tak jak u mnieja całe 6tygodni chodziłam z wkładką, czasem całkiem czysta czasem jakiś skrzep wyleciał, ale bez niej by się nie obyło.od samego początku moje oczyszczanie było skąpe, ale za to długo trwało
może to tak po cc zawsze jest z tym oczyszczaniem?
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny czy warto kupować pas lub majtki poporodowe??? Pomagają wchłonąć brzuszek-flaczka??
Zapewne najlepsze są ćwiczenia ale to sobie podaruję. Mogę robic wiele ćweiczeń, tylko nie bieganie i nie brzuszki
Zapewne najlepsze są ćwiczenia ale to sobie podaruję. Mogę robic wiele ćweiczeń, tylko nie bieganie i nie brzuszki

Ostatnia edycja:
ja mam pas, zakładam na jakieś 2 godzinki i po zdjęciu brzuszek bardziej płaski a nadmiar skóry na brzuchu jakby wchłonięty. W połączeniu z ćwiczeniami myślę że efekty będą niezłe;-)Dziewczyny czy warto kupować pas lub majtki poporodowe??? Pomagają wchłonąć brzuszek-flaczka??
Zapewne najlepsze są ćwiczenia ale to sobie podaruję. Mogę robic wiele ćweiczeń, tylko nie bieganie i nie brzuszki![]()
Kasiula1982
napisałam posta i ni ma 
ja mam takie majty:
ANITA ------------ FIGI WYSZCZUPLAJĄCE PO CIĄŻY (1151547355) - Aukcje internetowe Allegro
Figi poporodowe i wyszczuplajace Mitex-IGA S emma (1100543262) - Aukcje internetowe Allegro
i zdecydowanie bardzie polecam te pierwsze, uważam, że warto wydać kasę, bo efet świetny
ja mam takie majty:
ANITA ------------ FIGI WYSZCZUPLAJĄCE PO CIĄŻY (1151547355) - Aukcje internetowe Allegro
Figi poporodowe i wyszczuplajace Mitex-IGA S emma (1100543262) - Aukcje internetowe Allegro
i zdecydowanie bardzie polecam te pierwsze, uważam, że warto wydać kasę, bo efet świetny
to tak jak u mnie
może to tak po cc zawsze jest z tym oczyszczaniem?
Ja rodziłam sn. Jestem w 5 tygodniu po porodzie i bez wkładki nie da rady :/ W pierwszych dniach leciało ze mnie sporo, a potem coraz mniej. Jednak ciągle coś tam leci, taki jakby śluz z delikatnym zabarwieniem krwi.. Zdarza się, że wkładkę muszę zmieniać w ciągu dnia. Mam nadzieję, że niedługo się to skończy.. :/
Kasiula1982
czy to możliwe żebym dostałą już @? jeśli nie, to mam teraz najobfitsze odchody poporodowe od wyjścia ze szpitala do tej pory się sączyło, a dziś znów duuuuuuuużżżżżżżżżżżżżoooooooo
czy to możliwe żebym dostałą już @? jeśli nie, to mam teraz najobfitsze odchody poporodowe od wyjścia ze szpitala do tej pory się sączyło, a dziś znów duuuuuuuużżżżżżżżżżżżżoooooooo
a karmisz piersią czy sztucznie? ja karmię sztucznie i 3 dni temu dostałam pierwszą @
reklama