reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj te jajniki bolą we świat, mnie to bolą przed w trakcie i po okresie :D To zależy, w każdym miesiącu inaczej.
Tak czy siak, iza180584 fajnie, że do nas dołączyłaś i powodzenia w fasolkowaniu :>

poziomki[B/] z tym egzaminem to jest tak, że ja głupia wymyśliłam sobie drugie studia i teraz bije się w głowę, że w liceum nie uczyłam się matmy :D filolog poszedł na studia związane z ekonomią <głupek> :p

monooke z czego egzamin?? wcinaj kochana jak masz smaka:-)

ale dupa mi rośnie.... :( a potem sobie jeszcze rano wmawiam, że jestem w ciąży a to z tego mieszania wszystkiego co zobacze :D

wybaczcie dziewczynki, że tak niepokolei i taki bałagan, ale strasznie dużo napisałyście :>
Ide spać, jutro egzamin, mam ściąge, to już coś :p

reklama
Hej dziewczyny robiłam test wyszły 2 krechy jeszcze w najbliższym czasie ide to potwierdzić u doktora trzymajcie kciuki a ja trzymam za was ;))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&&

poziomki 22 wiosenki:-)
monooke powodzenia na egzaminie:-) będzie dobrze:-)
MarWi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to jesteś pierwszą z naszego grona, która ma juz potwierdzoną fasolkę:-) No dziewczyny jak tak się zaczyna w tym m-cu to myślę, że pójdzie już prawem serii;-)

Hej dziewczyny robiłam test wyszły 2 krechy jeszcze w najbliższym czasie ide to potwierdzić u doktora trzymajcie kciuki a ja trzymam za was ;))))))))) &&&&&&&&&&&&&&&&
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poziomki 22 wiosenki:-)
monooke powodzenia na egzaminie:-) będzie dobrze:-)
MarWi GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to jesteś pierwszą z naszego grona, która ma juz potwierdzoną fasolkę:-) No dziewczyny jak tak się zaczyna w tym m-cu to myślę, że pójdzie już prawem serii;-)

1) Dzięki za egzaminowe wsparcie dziewczynki, może coś z tego będzie :D
2) Prawo serii.... podoba mi się to :D

MarwiGraTuLaCjE kocnana:*:*:*:* Wkoncu jakas dobra wiadomosc:p przypomnij nam jakie byly Twoje pierwsze objawy:D:D zebysmy mogly to przeanalizowac:)
Witam w naszym gronie nowe staraczki:*:*

To zaczynamy seryjne zapłodnianie:D:D:D:D

poziomkii o ktorej mamy USG?:p:p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć laseczki:-)
Właśnie wróciłam z usg i gin powiedział że jest powiększone endometrium zapytał czy mam jakieś objawy ja na to że mam więc jest nadzieja ale dopóki nie zobaczy pęcherzyka na 100% nic nie może powiedzieć. Za tydzień w pt mam przyjść na kontrolne usg, a w pon ide do gin.
Cały czas bolą mnie piersi,podbrzusze,siusiam,mam zgage,kłują jajniki,tempka podwyższona a no i apetyt mam suuuuuuuuuuuper pomimo upałów:-D

Kamia to jesteś młodziutka ale ja w twoim wieku miałam 5 letnią córcie:tak:

MarWi prosimy o ciążowe fluidki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ahhhhhhhhh piekny wiek:-D ja mam 27

Wiecie co teoretycznie powinnam mieć teraz dni płodne jutro owu i normalnie w tym czasie jestem napalona do granic możliwości a teraz to nawet o tym nie myślę

Co innego papuuuuuuu

Ostatnia edycja:
Do góry