reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć laseczki:-)
Właśnie wróciłam z usg i gin powiedział że jest powiększone endometrium zapytał czy mam jakieś objawy ja na to że mam więc jest nadzieja ale dopóki nie zobaczy pęcherzyka na 100% nic nie może powiedzieć. Za tydzień w pt mam przyjść na kontrolne usg, a w pon ide do gin.
Cały czas bolą mnie piersi,podbrzusze,siusiam,mam zgage,kłują jajniki,tempka podwyższona a no i apetyt mam suuuuuuuuuuuper pomimo upałów:-D

Kamia to jesteś młodziutka ale ja w twoim wieku miałam 5 letnią córcie:tak:

Hehe no na pewno będzie fasolinka :D Pięknie poziomkii, teraz razem z MarWi przesyłajcie te fluidki fasolkowe bo mnie dalej piersi bola że szok i tempka dalej podwyższona. ( nie, nie oczywiście, że sie nastawiam na @ ale pomarzyć można) :D

To ja, Mononoke, mam 24 lata, cudownego męża i marzę o fasolce :D
A z bardziej przyziemnych rzeczy to marzę o zdaniu egzaminu, właśnie wyjeżdżam, zobacze wieczorkiem co tam u Was Dziewczynki :>

reklama
Hehe no na pewno będzie fasolinka :D Pięknie poziomkii, teraz razem z MarWi przesyłajcie te fluidki fasolkowe bo mnie dalej piersi bola że szok i tempka dalej podwyższona. ( nie, nie oczywiście, że sie nastawiam na @ ale pomarzyć można) :D

To ja, Mononoke, mam 24 lata, cudownego męża i marzę o fasolce :D
A z bardziej przyziemnych rzeczy to marzę o zdaniu egzaminu, właśnie wyjeżdżam, zobacze wieczorkiem co tam u Was Dziewczynki :>

Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

cześć kochane:-) poziomki może i najstarsza ale dzięki temu najbardziej doświadczona:-) i dzięki temu taka przydatna tutaj na BB:-)
karolciak, monooke teraz czas na młode (w sensie pierwszy raz) mamuśki czyli na nas:-) ten cykl jest nasz:-)
monoke powodzenia na egzaminie:-)

reklama
cześć kochane:-) poziomki może i najstarsza ale dzięki temu najbardziej doświadczona:-) i dzięki temu taka przydatna tutaj na BB:-)
karolciak, monooke teraz czas na młode (w sensie pierwszy raz) mamuśki czyli na nas:-) ten cykl jest nasz:-)
monoke powodzenia na egzaminie:-)

aaaaaaaaaaale spać mi się chce

Do góry