reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

Witam i ja porannie,
zmusiłam się by wstac bo od 9 lumpka otwierają a potem nie ma czego tam szukać ;) Idę zobaczyć bo dawno nie byłam :) A potem na kawkę do mej babci.
Acha i czytałam jakie te wasze bejbiśki duże gratuluję :)

reklama
Hej

Cześć dziewczyny!
Dawno mnie nie było, ale nadal mam problem z netem. Piszę od koleżanki!
Stęskniłam się za wami okropnie!
U mnie wsio ok! Mam nadzieję, że u was również!

Mam nadzieję, że niedługo będę mogła do was częściej zaglądać!!!!!!

Gratki udanych wizyt!

Zagladaj czesciej :-)

Asiek łykam sterydy bo musze bo choruje na tocznia rumieniowatego układowego i to jedyny sposób na czasowe zatrzymanie choroby.
U Gizelki lepiej. Skurcze powstrzymane ale brzuszek jej twardnieje i ciągnie. Pozdrawia was.

Pozdrow Gizele.. Tak samo Justyno - pozdrow Malgos :-)

witam kochane wieczorowa porą :-)
nie odzywałam się, bo bylismy u rodziców a potem składalismy łóżeczko co by posprawdzac czy niczego nie brakuje :-) tak na szybko.. na wizycie super.. Malutka waży dokładnie 2 kg i właśnie mnie kopie.. :-) poza tym wszystko oki... i łożysko i wody i szyjka... ale zmartwiło mnie, ze wizytę mam dopiero za miesiąc (nie powinno się częściej pod koniec? ) a potem to już tylko ktg w szpitalu.. idę Was poczytać i całuję Was mocno!!!

Dobrze, ze wizyta udana :-)

Ja tez po wizycie dzisiaj z malym wszystko dobrze po podrozach samolotem plec sie nie zmienila jak to powiedziala moja pani dr, termin porodu prawdopodbnie poczatek wrzesnia , no ale zobaczymy jak to bedzie. :) Maly wazy niecale 2kg wedlug pomiarow (chociaz pani mowi ,ze pewnie troche wiecej bo te maszyny pod tym wzgledem sa malo dokladne ) wiec podobnie jak mala Tosi :) Fotelik samochodwy zakupiony, wozek zamowiony i ogolnie dzien pozytywnie ,pomijajac fakt ze moje plecy zaczynaja regularnie bolec ;/ Gratuluje udanych wizyt i ciesze sie ,ze daly znac mamuski ktore dawno nie pisaly :)
aga26ka – wyjazd udany zarówno pod względem zwiedzania jak i zakupow : )
Dagna – ja poki co tez caly czas sama daje rade jednak zajmuje mi to wiecej czasu niż normalnie ale udaje się uniknąć zaciec wiec jestem z siebie dumna hehe
Ja juz uciekam spac bo padam na ryjek dzisiaj. Kolorowych

Gratulucje :-)

WOW ale duuuży synuś:szok:
papierówki- wspomienie z dzieciństwa na wsi, nawet nie wiedziałam,że można jeszcze kupić ten rodzaj jabłek.

gratuluję wizyty ,będzie dobrze...

No super, moja niuńka też prawie 2 kg, a i ja mam wizyty od jakiś dwóch miesięcy co 3 tyg.
a mnie nawala żebro(chyba) taki piekący ból pod cyckiem, okropność.
Jutro rano- wizyta, poproszę o kciuki.

ŻYCZĘ KOLOROWYCH SNÓW

Monia, Twoja malusia tez rosnie jak drozdzach hehe.. a co do papierowek - mam je z dzialki :-) Ale na targach tez chyba mozna kupic.

Ja wstalam dzis chyba o 7 - padalo cala noc, w sumie nie tesknie za upalami wiec spokojnie moze tak zostac :-)

Witam porannie
ja tylko na chwilę bo musze dziś do pracy iśc- niby na 2 godziny ale nie chce mi się strasznie bo czeka mnie prasowanie malusich ciuszków, i już bym to zrobiła ale nie wyrobie się.

Tosia i Korba gratki udanych wizyt, dzieciaczki już duże.

Skrzacie fajnie ze urlopik się udał
i cieszę się ze u Gizelki wszystko dobrze.

Życzę miłego dnia i udanych dzisiejszych wizyt
buziaki :*

Witam kochane.
Ja znowu noc do d..y! zasnełam o 3.00w nocy. Płakac mi sie chce z tej bezsennosci, ani w dzien ani w nocy. a jak se wkoncu zasne to siku co godzina.achhh wrzesien przybywaj. Wie ze wtedy tez kiepsko ze spaniem bedzie ale chociaz pozycja spania bedzie wygodniejsza i plecy nie beda bolały.
Pozdrawiam Was i miłego dnia.

Guusia ja od początku ciąży mam słabe wyniki, tylko że faszeruje się czymś ciągle a wyniki coraz słabsze. ale czuje się ok

Onionek u mojej kumpeli, synek w 34 tyg ważył 2,5kg i urodziła 4100 SN i dała rady

Tosia ja tez następną wizyte mam za 3 tyg a to bedzie juz 3 tyg przed terminem, też myslałam że pod koniec częściej się chodzi na wizyty ale widzocznie i tak można

czesc dziewczynki!

gratki udanych wizyt :)

ja mam wizyte u gin o 11.30 zobacyzmy co powie, generelane maluchy sie tak wypinaja ze kwicze z bolu czasami, ale sobie powtarzam ze jeszze troszke jeszcze troszke i musimy sobie dac rade, prosze uprzejmie o magiczne kcuki :))

moj twardy brzuch dalej jest twardy, mam nadzieje ze chcoiaz szyjka dobrze trzyma do uslyszenia po poludniu!!

hej dziewczynki!!
od wczorajszego wieczora brzuchol swędzi mnie okrutnie, zrobił się czerwony i zaraz popęka mi na maxa:crazy::no::wściekła/y:a myslałam że więcej rozstępów już mieć nie można:-:)-:)-(po ostatniej ciąży skóra mi się tak rozciągnęła ,że sądziłam że teraz tak nie bedzie bolało:-:)-:)-(dlaczego on mi tak rośnie????????????? to jest przegięcie!!ja juz nie mam siły go dźwigać i wszystko mnie ciągnie !!!:-:)-:)crazy:

Gusia ja też muszę poprasować, od tygodnia się zabieram i nie mogę się zabrać!!jestem do niczego!!!:dry::sad:
Marta , Angelus ja też mam nr w erze-piszcie na priva!!

....niech ten miesiąc już mija szybko bo ja doła załapie jak będzie teraz coraz gorzej!!!:no:

reklama
Skrzacik, Korba, Tosia - gratulacje z powodu udanych wizyt! Ale nam dzieciaki rosną ;-)Moja tylko taka malutka, ale podobno w normie, więc się nie martwię.

Tosia
- ja też mam dalej wizyty co 4 tygodnie, myślałam, że teraz będzie częściej, ale może przez urlop lekarki znów za 4? Czułabym się bezpieczniej, gdybym wizyty miała co 2, 3 tygodnie. Ale z drugiej strony juz mi kiedyś mówiła, że skoro wszystko jest OK, a mamy w razie czego kontakt tel. to nie ma mnie co naciągać na kasę.

Korba - ja też sama, ale pozacinana jestem okrutnie ;-)

Skrzacik - fajnie, że wyjazd się udał! Martwiłyśmy się o Ciebie i Gizelkę. Pozdrów ją ode mnie! A jeśli chodzi o sugestie lekarzy, gdzie masz rodzić, to pewnie wiedzą co mówią, lepiej ich posłuchać.

dagna spokonie jeszcze masz dużo czasu na pranie i prasowanie bez paniki teraz powoli skończycie remont a że syf wszędzie przy każdym remoncie tak jest ale później jaki efekt :)

Dzięki, dzisiaj już patrzę na to bez paniki. Ale wolałabym być przygotowana, żeby w razie czego nic mnie nie zaskoczyło. A tak to tak naprawdę nawet nie bardzo wiem, co mam dokupić.

Dagna, ja dokładnie jak Ty, jeszcze w powijakach jesli chodzi o pranie ciuszkow, nawet lozeczko nie rozlozone, bo wciaz sie kurzy i remont w toku. Czuje niepokoj, ale nie da sie temu, zdążymy Kochana! :-)

Damy radę :-) Za to jak w domu będzie pięknie ;-)

Magi - ja dzisiaj wyjątkowo spałam jak zabita, nawet do wc nie wstałam, ale zazwyczaj mam to samo co Ty. W dzień też nie śpię. A teraz niby jest ostatni czas kiedy mogłybyśmy się wyspać, bo przy dziecku będzie to trudne...

Udanych wizyt dziewczyny!

Do góry