reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2010...

Ritka - fajnie, że dałaś wreszcie znak życia!

Onionek
i Dorotka - gratulacje udanych wizyt! Super, ze dzieciaki takie dorodne i, że wszystko OK!

Kerna, Kasiona - nospa i kładźcie się do łóżka poleżeć, pobyczyć się!

Justyna
- pozdrów Małgoś! I fajnie, że tak szybko przekazujesz nam sms-y od niej!

U nas wreszcie wszędzie listwy pozakładane i kolejne przymiarki do zrobienia zabudowy w przedpokoju wykonane. Chciałabym, żeby ten remont się już skończył, a tu co zrobimy to wyłazi coś nowego. I facet od zabudowy naszej sypialni miał przyjść w sobotę a dzisiaj dzwonił, że będzie w poniedziałek i do wtorku powinien to skończyć. A ja mam już dość mieszkania w takim syfie. I nie mam jak się zabrać za pranie i segregowanie ciuszków, rzeczy dla małej, bo wszystko jest tak pochowane, poprzygniatane, zresztą nie chcę, żeby się zakurzyło. EH.

reklama
Dzięki Dagna!

Mam nadzieję, że niedługo odzyskam pełną łączność z wami! Bo bardzo mi was brakuje!

Pozdrowienia dla Małgoś również ode mnie! Szybkiego powrotu do domu!

Onionek ale duzy juz Twój rozrabiaka.
Dorotko gratki z usg.
Ritka witaj.
Asiek mój tez cosik nisko buszuje, a dzis to normalnie myslałam ze sie sam przecisnie dołem ...hiii prrrr, szalony!

Cześć wszystkim!
Ale fajnie było w Boszkowie z dziadkami. Pogoda była idealna. Ani zimno ani gorąco. Babcia nas faszerowała jedzeniem aż musieliśmy uciekać z byle przyczyny z domku. Najlepsza była piękna wiewióreczka, bardzo młoda i zaprzyjaźniła sie z nami i dzieciakami wczasowiczów co pokoje wynajmowali w domu. Ochrzcili stworzonko Alvin. Mówie wam przesłodka była tylko szkoda że ja jej na ręce wziąść nie mogłam. Spryciula wiedziała chyba że chce ale nie moge i dziś przed wyjazdem jak przyszła na taras to popatrzyła sie na mnie i zaczeła sie po mnie wspinać aż Mąż ją zdjął z mojej bluzki.
Poza tym miałam dziś wizyty. W sumie nawet dobre bo reumatolożka i gin zadowoleni z wyników i z rozwoju Malutkiej ale zmusili mnie do porodu na Polnej bo tam są najlepsi neonatolodzy a po porodzie muszą być z nami. Ja łykam sterydy więc Malutka też i dzięki nim szybciej i lepiej rozwiną sie płuca ale po porodzie będzie musiała jakiś czas je dostawać w dawce coraz mniejszej żeby kora nadnerczy swobodnie samodzielnie zaczeła produkować ten hormon. Troche mnie tym zmartwili ale dla dobra dziecka położe sie do tego "kołchozu". Już niedługo i spojrze w oczy mojej ukochanej córeczce.

Miłej nocy kochane!

Asiek łykam sterydy bo musze bo choruje na tocznia rumieniowatego układowego i to jedyny sposób na czasowe zatrzymanie choroby.
U Gizelki lepiej. Skurcze powstrzymane ale brzuszek jej twardnieje i ciągnie. Pozdrawia was.

to dobrze ze sa takie tabletki które można łykać w ciązy
fajnie że u Gizelki już lepiej- bardzo sie o nia tu martwimy....

a co do Boszkowa to coś kojarze ze chyba byłam tam kiedyś....

po woli uciekam bo zaraz wraca mój luby

Skrzacie jak dobrze że wrócilaś już się o ciebie bałyśmy a Ty w najlepsze na wakacjach:) Co do porodu na polnej jak mus to mus.. ale Ty rozsądna kobietka jesteś i wiesz że najważniejsze jest zdrowie córeczki. Fajnie że wróciłaś i dziękujemy za wiadomości od gizelki.

dagna spokonie jeszcze masz dużo czasu na pranie i prasowanie bez paniki teraz powoli skończycie remont a że syf wszędzie przy każdym remoncie tak jest ale później jaki efekt :)

Ja juz porzucam siedzenie przed kompem na dziś bo kręgosłup już ma dość.

Miłej nocy dziewczyny. Przedewszystkim przespanej!!1

reklama
Dorotka gratki wizyty !
Ritka i Skrzacie dobrze zescie sie odezwaly - brakowalo nam was !
Pozdoofka dla Gizelki !

A wszystkim dobrej i spokojnej nocki !!! Przed chwila podali w radio ze u nas ma byc dzisiaj w nocy 9 stopni - to jest dopiero przegiecie ...

Do góry