reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
dziewczyny czy Wy tez tak macie tzn wczoraj niunia tak mocno mnie kopała że myślałam ze umrę ( aż płakać mi się chciało tak mnie wszystko bolało) - od godziny 21 do prawie 1 w nocy- cały brzuch mi latał, aż się zastanawiałam czy to normalne.... w pierwszej ciąży niunia tak nie szalała...
heh no to ja mam odwrotnie:-D Michał potwornie mi sięwiercił w brzuchu, siedzieliśmy i gapiliśmy siena trzęsący się balon. Nie raz to ani usiąść nie mogłąm ani sieułożyć wygodnie bo sie tak strasznie wiercił. A teraz?? Boję się, że cos jest nie tak, bo mała tylko się wygnie, wbije kilka razy pięte w płuca i wsio:baffled::rofl2:

ja wczoraj ubijałam komary o 24 w nocy i tak sie rozbudziłam ze dopiero po 2.00 moze zasnełam...masakra, potem jeszcze sie budziłam na siku kilka razy i tak mam codziennie prawie. A teraz doszły bóle kregosłupa. Własnie wstałam z lezenia bo tak mnie narywały plecy ze szok.
:-D:-D:-DNie lepiej Ci rajda kupić:sorry2::-D
Ja w nocy nie mogę sie przewrócić z boku na bok przez ten cholerny ból kości łonowej. Jakby mi rozrywali na pół:wściekła/y:No ale to normalka podobno wiec co mam do gadania. Narazie jestem przeszczęśliwa, że w nocy się wysypiam i raz na jakiś czas wstanedo kibleka...ale zwykle cała nocka przespana:tak: Jeszcze jakby Michał sietak nie wiercił:rofl2::rofl2::rofl2:

Dziewczyny a ja kupiłam w końcu wózek bliźniak, przyszła tez wanienka, wkłady i całą reszta. Poczekam jeszcze na resztę, porobie fotki i wstawię cały album:-D;-)

Małż obiecuje mi że jutro wróci z pracy. No mam nadzieję. dzisiaj strasznie małą prze na krocze i skurcze dosć czesto...Kasiona kurcze leż, leż leż...magnez, no spa...a może letni prysznic??albo zapuść komedie albo jakis dobry film, żeby odciagnać myśli:tak::tak::tak::tak::tak:

Te nasze dzieciaki to chyba wszystkie nocne marki moja tak samo koło 23 potańcówki urządza.

Onionek no no spory maluszek.Niejedne urodzone w terminie maja taką wagę.

Zmykam do łóżka już coś polukać w tv.
Miłej i spokojnej no0cki for all.

Onionku kto to wie;-) Ale jest naprawde całkiem inna. W nocy to ona chyba też ciagle śpi bo w ogóle jej w nocy nie rusza..moze sienauczyła juz że noc do spania jesti będę mieć luz:-D A w ogóle to jak Ci ginka obiecuje ...urodzisz klocka???????????;-)

hmmm czyli co ja nocki bede miała pozamiatane tak?? :(
w sumie mówią że jak pierwsze dziecko jest grzeczne to drugie daje popalić...

zupa juz zrobiona , za duzo jej zjadłam i aż mi nie dobrze .....

Onionku kto to wie;-) Ale jest naprawde całkiem inna. W nocy to ona chyba też ciagle śpi bo w ogóle jej w nocy nie rusza..moze sienauczyła juz że noc do spania jesti będę mieć luz:-D A w ogóle to jak Ci ginka obiecuje ...urodzisz klocka???????????;-)

Ja sie boje, ze jak tak bedzie rosl to na serio bedzie takim klockiem ze mi nie przejdzie przez kanal :-D

reklama
Do góry