AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Witaj Agita
Sandrahaha masakra normalnie...
Sandrahaha masakra normalnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
. Wynik USG w miarę dobry, tylko Mały ma nieznacznie powiększoną przestrzeń podpajęczynówkową, najprawdopodobniej w wyniku niewielkiego wylewu w czasie porodu. Na szczęście kontrolne USG wykazało, że przestrzeń się nie powiększa więc nie ma powodu do zmartwień. Jednakże co miesiąc właściwie aż do zarośnięcia ciemiączka będziemy musieli robić takie kontrolne USG. Badanie jest bezbolesne - Aleks na obydwu spał i nie ważne nawet było, że Go maziają czymś zimnym po głowie:-). Zobaczysz wynik napewno będzie prawidłowy:-)widzę sandrahaha że Nasze dziciaczki są z tego samego dnia:-). A i widzę, że coś z jakimiś mocami nadprzyrodoznymi macie do czynienia, brrr, aż ciarki przechodzą![]()
Też kwiatuszku Cię podziwiam. A przy tym jesteś taką pogodną i oddaną mamusią :-)
Ja wstaję tylko 2 razy w nocy, a mimo to źle mi z tym. Tesciowa wzbudza we mnie straszne poczucie winy, że przekarmiam Adasia, bo on duży. Ona nie może zaakceptować jego postury. Wczoraj naliczyłam 9 razy wypowiedzianych zdań typu Adaś jaki Ty gruby jesteś, ale wielki brzuch masz, przerosłeś kuzynów, mama Cię przekarmia..itp. Jeszcze mi dziecko w kompleksy wprowadzi...

to by jej w piety poszlo