reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

reklama
a ja przyznam ze na grze pytanie-odpowiedz poznaje was wiecej niz przez caly okres mojego przebywania na bb:D
ja tak samo :) jak nie udzielam sie to czytam wszystko dokladnie :D

a o dziunce wiem ze skasowala taka informacja doszła do mnie potwierdzona przez nia sama ... moze etna jak przyjdzie powie wiecej bo wiem ze tez z nia sie kontaktowała ... a czemu? nie mam pojecia jestem tak samo w szoku jak WY

Witajcie!

Madziek trzymam za Was kciuki.
nie moge spac. Maz chrapie a ja sie wkurzam. Do tego moknie moje pranie , ktore zapomniałam wieczorem zdjac.ech
Dziunka pewnie juz w drodze:tak:
dzięki ciotka :-) ja wczoraj też miałam dziwną noc :-( Patryk wiercił się i musiałam wziąść go do siebie, a potem na niego uważać, bo to lord i śpi jak jemu pasuje a nie innym ;-) Mąż ma teraz nocki :-(

o kochana a ty nie spisz? :o

Madziek daj namiar na ten dzbanek :D hehe

ja jak wstalam pierwsza mysl ... " dziunka juz prawie na miejscu " hahahaha ;P

Jak chcesz to zapytam ją o przedstawiciela z Twojego regionu, bo jak chcesz sobie go kupić to najlepiej zaproś go na pokaz, on ze sobą zabiera akcesoria i jedzenie, pprezentuje i Ty za pokaz masz prezent + dodatkowy jesli ktoś z Twoich gości coś zamówi :-) fajne to:):):)polecam!

Uważam że jestem winna jakieś wytłumaczenia:
nie było mnie tu długo, jakaś zła byłam na to co się dzieje, na kłótnie, zaczepki itd, a we mnie długo buzuje... Poza tym ja sama jakaś byłam porozwlana wszystkim po trochu (wypadkiem, mężem, brakiem kasy, brakiem pracy)...
I drażniło mnie że trzeba uważać co i jak się pisze... Mam nadzieję ze jednak trochę się tu zmieniło... Albo że ja mam do tego dystans... Głównie też dzięki "czarownicom" z bis-a :-)...
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)

reklama
Uważam że jestem winna jakieś wytłumaczenia:
nie było mnie tu długo, jakaś zła byłam na to co się dzieje, na kłótnie, zaczepki itd, a we mnie długo buzuje... Poza tym ja sama jakaś byłam porozwlana wszystkim po trochu (wypadkiem, mężem, brakiem kasy, brakiem pracy)...
I drażniło mnie że trzeba uważać co i jak się pisze... Mam nadzieję ze jednak trochę się tu zmieniło... Albo że ja mam do tego dystans... Głównie też dzięki "czarownicom" z bis-a :-)...
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)

Wiesz... zdarzają się jakieś kłótnie ale to sa uroki zbiorowisk... Czasem biorą góre nasze charrrrakterki, czasem problemy rodzinne a czasem hormonki... :))) Jednak uważam, że zawsze można się dogadać, wyrzucić z siebie jakieś zarzuty i tyle... pogadamy, pogadamy i potem jest ok...

Do góry