reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Tez do glowy przyszedl mi watek kryminalnya al'a chmielewska:p Dziunka,ktoszaDziunke,Dziunka to fake itd... ale to glupie :)
A co do soczkow - ja piwa nie lubie zbytnio :) wole juz walnac lufe (a nawet kilka). Bosh PRAGNE zwalic sie wodka i zajaracTHC:((((((((((((((((((((((((((((((((( Nawet snujemy tu plany :))) kiedy to dzidziuch bedzie na tyle spory zeby ja wyslac do dziadkow(babc) i jechac na trzy dni do Pragi albo lepiej Amsterdamu lub ostatecznie do Berlina.

No to wyszlam na cpunke :))))))))

:-D:-D:-D normalnie post dnia :-D

ja mam ochote podobna ..bez tej lufy kiedys sprobowalam i zwała mnie dopadła..po czym rzygałam pod pocztą w centrum Lublina był 1 wzresnia poczatek roku szkolenego :-Dkicha jak cholera ,do dzis z tego brechte mamy:-D

reklama
Uważam że jestem winna jakieś wytłumaczenia:
nie było mnie tu długo, jakaś zła byłam na to co się dzieje, na kłótnie, zaczepki itd, a we mnie długo buzuje... Poza tym ja sama jakaś byłam porozwlana wszystkim po trochu (wypadkiem, mężem, brakiem kasy, brakiem pracy)...
I drażniło mnie że trzeba uważać co i jak się pisze... Mam nadzieję ze jednak trochę się tu zmieniło... Albo że ja mam do tego dystans... Głównie też dzięki "czarownicom" z bis-a :-)...
Mam nadzieję że będzie dobrze :-)
Ojjj babo.
Brakowało cię tu. I powiem szczerze ze osobiście nie mogłam "odżałować" że nas olałaś... :tak:
Raz jest lepiej, raz jest gorzej - tak jak w życiu ;-)

a co z męzem, pracą itd...?

p.s O CO CHODZI Z TĄ DZIUNKA???

Ostatnia edycja:
Może FBI zawiadomimy????????

Dziunka my wiemy, ze nawet wyjazd do znajomych nie oderwie Cię od BB i że nas czytasz ;D ŻYJESZ BABO?

edit. Etna, to ze konto usunęła to wiem ale dlaczego? hm?

Ostatnia edycja:
mary w skrócie ....

wczoraj <mnie od 22 nie bylo> cos dziewczyny pisały ze dziunka dziwny ma nick itp <dzis z rana przeczytalam> wiec patrzec ocb... patrze na dole moderatora nie ma dziunki ;o ;o ;o szukac jej postow jakies dziwne... w swoich znajomych na BB nie ma dziunki .... czyli usuneła... spytalam na BB i zaczela sie dyskusja i wogole... od tak se zniknela... wyjechala do poznania i zero kontaktu

mary w skrócie ....

wczoraj <mnie od 22 nie bylo> cos dziewczyny pisały ze dziunka dziwny ma nick itp <dzis z rana przeczytalam> wiec patrzec ocb... patrze na dole moderatora nie ma dziunki ;o ;o ;o szukac jej postow jakies dziwne... w swoich znajomych na BB nie ma dziunki .... czyli usuneła... spytalam na BB i zaczela sie dyskusja i wogole... od tak se zniknela... wyjechala do poznania i zero kontaktu
Ktoś do niej pisał na kom??

reklama
kurczę ja nie wiedziałam ze można konto usuwać hehehe i jak zarzuciłam focha prosiłam Kam o usunięcie moich postów, czego mi odmówiła i kazała samej sobie po 1 poście usuwać........ehhh

Do góry