reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Beti - ale ladniutkie... ten ostatni bialo-rozowy komplecik najsliczniejszy!

ja np. nie ubieram małej w półspiochy i wogóle w zadne pajacyki itp . super dla dziewczynek sa tuniki . ma takiech kilka które nosi już bardzo długo z tuniki robis się bluzeczka i nowi dalej to samo kiecka lubie takie bawełniane np. bo zaraz się z niej tunika robi . Body zalezy od firmy z HMu dla mnie jakoś rozną z dzieckiem .
to samo do spania mała ma piżamy . jak nogawki ma ciut krótsze to nic się nie stanie tym bardziej teraz w lato . Bo z pajacyków wyrasta mi po chwili albo sa za wielkie czego nie cierpie a potem za chwilkę za małe . takze się juz wycwaniłam . tak samo lubie spodnie takie z podpinanymi nogawkami co z nich się 3/4 robi też na dłużej dzieciaki je mają . na lato do spania super też rampersy mozna trafić takie z dłuższymi nogawkami też na dłużej wystarczą niż pajacyki
u nas praktycznie identycznie
tuniki
spodnie podpinane
i rampersy z dlugim rekawkiem i nogawkami - to mamy do spania
super sie wszystko sprawdza.

Ja Polki ANI RAZ nie ubralam w spiochy. Okazji nie bylo wogole. Jak mi wyrosla z wszystkich zakupionych pajacow, to juz nie dokupilam. Teraz ma ostatni (nota bene z przedzialu 0-3 i jeszcze sa luzy!) i go wynasza na noc.
Jakos nie podoba mi sie strojenie dziecka na dzien w pajace i spiochy. Panienka jest panienka, ma miec kiecki, gateczki, fajne bluzki czy tuniki.

Aniam i Katik zgadzam się w pełni baba to baba :) Teraz aktualnie polujemy na ogrodniczki nawet upatrzyłyśmy właśnie z carter'sa ale są do 6 miesięcy a według ich rozmiarówki to Antonina potrzebuje na 9, 12 :szok: w połowie miesiąca jedziemy na duuuuże zakupy i każdego trzeba na sezon jesień/zima obkupic takze bedzie zakupowy szał, a i tak Antosia o co będzie draka z W i W dostaną najwięcej zawsze ich okupie i i tak jest źle, a to ja tylko jestem poszkodowana :)

No ja tez to mam, ze kazde zakupy koncza sie chocby jakas pierd.ola dla Polci. Normalnie jakas choroba hahaha:-D

jak narazie to te spiochy co nakupowalam to lezą i tracą ważność
bo w taką pogode Tymoteusz spi w body na krtótki rękaw i w skarpetkach

reklama
Do góry