reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Love- jak najbardziej. Tutaj choc ubranka mozna na wyprzedazach naprawde tanio kupic - nijak nie umywa sie to do cen z secondhandow, a jakosciowo te ciuszki sa naprawde bardzo dobre i prawie bez sladow urzywalnosci.
Pola ma chyba z 70 % rzeczy urzywanych, a z tego lekko 20% bylo oryginalnych z metkami.
Wczoraj np ubralam jej pierwszy raz taki ladniutki komplecik z Reeboka. Kupilam go jeszcze w ciazy i dopiero do niego dorosla. Dalam za niego niecale 10 zlotych, i metki w domu odcinalam.

Kurczę odważne jesteście z tymi kieckami przez internet. Ja to muszę przymierzyć, w lustrze się z każdej strony oblukać

Katik,

zaraz bedzie grono kolezanek w UK ktore po tym targu zaczna popylac :-D bo u nas ceny kosmiczne.....

Ostatnia edycja:
Kici69 - super kiecka, ale czy na weselu będzie Ci w niej wygodnie tańczyć? Ja na weselicha preferuję krótsze.

Katik, no te ciuszki to głównie NEXT i GEORGE i wiele innych markowych. ta kumpela kupuje w ciemno worki w ciuchexach i później kąpletuje zestawy :-)

Paulka ta sprzedająca ma też pełno krótkich kiecek ;-)

elvie - ja też zawsze chodziłąm w krótkich, ale niestety po porodzie mam mega rozstępy na wewnętrznej stronie ud no i nie uśmiecha mi się prezentować swoje nóżki publicznie... dlatego wolę się pomęczyć z długą :-D
Poza tym będę świadkową na tym ślubie, więc mam głównie zabawiać gości nie będę miała czasu za dużo tańczyć :-p

aaaa i na ślubie mojej psiapsióły ma być kumpela z London :-D ma mi przywieźć ciuszki z tamtejszych wyprzedaży ;-) bo jak mi podała ceny to właśnie byłam w szoku :-D tak więc Katik zazdroszczę że masz tam na stałe dostęp

magda ciosek ta sprzedająca jak coś nie leży to uwzględnia zwroty, więc nie się nie martwię.

Ostatnia edycja:
reklama
To sie nazywa biznes.
Skoro urzywki, to calkiem mozliwe ze ma je z carbootow (pchlich targow),a ja jak tam Polce cos kupuje, to za ciuszek daje 0.50 funta - czyli jakies 2.50 zlotego, a sa w super stanie...
Chyba zaladuje pake do PL i na handel wystawie :-D

Niezły interes byś zrobiła:tak:
Helenka dostaje ciuszki od mojej przyjaciółki która tez mieszka na wyspach, ona zawsze jakies fajne promocje wyszuka, no i gatunkowo są super.U nas ciuszki dla dzieci naprawdę drogie:no:

Do góry