reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

Sorki bylam caly czas ale na allegro sie zagapilam a tu tyle do nadrobienia !! :D

chcialam zaproponowac nowy watek o taki: https://www.babyboom.pl/forum/dziec...i-imieninki-czas-i-miejsce-na-zyczenia-19800/

jest zgoda?

tylko jeszcze myslalam dzisiaj coby zrobic jakas liste z urodzinami naszymi i dzieciaczkow, i jeszcze takie najwazniejsze pytania jak z gry pytania-odpowiedzi, swoisty formularz osobowy: zainteresowania, rodzina, dom itd. co wy na to? zeby sie poznac lepiej:) przynajmniej ja nabralam takiej ochoty....
Super pomysł :) wiec działaj wrazie co słuze pomoca jakby trzeba było dane poszukac czy cos <jak cos pisz na prv dam ci GG jakbys potrzebowała>

co do Kamci ... nie wiem co z nia tzn wiem ze siedzi ale nas OMIJA ... czemu? nie wiem ... co do Dziunki ... poczekajmy az wroci pewnie ktos ja na GG złapie i dowie sie wiecej ;]

bardzo smieszne:-);-) myslalam bardziej o kwestionariuszu ktora kazda z nas wypelnia i gdzies umieszczamy te odpowiedzi macie jakis inny pomysl?:sorry:
to co chcesz zrobic kwestionariusz ? czy te daty itp ?

mysle ze kwestionariusz na zamkniety wątek aby było bardziej poufnie ;-) ?

reklama
Sorki bylam caly czas ale na allegro sie zagapilam a tu tyle do nadrobienia !! :D

Super pomysł :) wiec działaj wrazie co słuze pomoca jakby trzeba było dane poszukac czy cos <jak cos pisz na prv dam ci GG jakbys potrzebowała>

co do Kamci ... nie wiem co z nia tzn wiem ze siedzi ale nas OMIJA ... czemu? nie wiem ... co do Dziunki ... poczekajmy az wroci pewnie ktos ja na GG złapie i dowie sie wiecej ;]

czyli co? mam tworzyc taki kwestonariusz? swoja droga to normalne ze modem sie nie udziela tylko podpatruje?;/

o co chodzi z tym yyyy?

watek gdzie skladamy zyczenia, a na pierwszym, drugim poscie nasze i dzieciakow urodziny imieniny (co kto chce) dla ulatwienia
o to super trzeba dane pozbierać :D

a z tym yyyy nie zrozumialam Cie hahah

Martolinko DOBRANOC !! :)

edit:
co myslicie aby Liste kulinaria przeniesc w 1 wątek postu smaki, smaczki ?? mysle ze nie uzywamy go nagminnie aby widniał w przyklejonych ??

Ostatnia edycja:

edit:
co myslicie aby Liste kulinaria przeniesc w 1 wątek postu smaki, smaczki ?? mysle ze nie uzywamy go nagminnie aby widniał w przyklejonych ??

to dobry pomysl, a z tym kwestionariuszem, chodzi o np 20 pytan, tych najwazniejszych (ksiazki, kino, zainteresowania, hobby, miejsce zamieszkania, wazne rzeczy w zyciu itd) ktore dziewczyny wypelniaja i stad znamy sie troche wiecej:)

reklama

edit:
jestem za

kira 20???? o matko, ja nie wiem czy sama wiem tyle o sobie :szok:
najwyzej ja wyoelnie jak sie nazywam, czyli to co wiem ;-)

Do góry