reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2009

dziewczyny ja nie spodziewałam się takiego brania :-D
juz teraz wiem czemu moj maz jeszcze ze mna wytrzymuje :-p
ja tez mieszkam z tesciami na pokoju, ale tu na szczescie kazdy szanuje prace innych, a moja tesciowa lubi porzadek

Robota zrobiona, na obiad placki ziemniaczane i pomidorowka :-D

reklama
oj laseczki:)
Kasia napisała , ze sniło jej sie , ze byłąm w ciazy i takie tam wiec smiałam sie ze wykorzystam te testy co maz kupił w promocji:tak:

u mnie dzis sledz w smietanie;-)

no ja juz sięr ozpędziłaś, to teraz do mnie, tylko się zastanawiam jakby tu kolejkę ominąć, bo utworzyła się długa, a ja na samym końcu.....
no cóż, u mnie byście nie posiedziały panie czyścioszki, bo u mnie przyznaję się głośno jest brudno. Kiedys też na okrągło na szmacie siedziałam, podłoga codziennie obowiązkowo odkurzona i umyta (a mam 100m desek bez prawie dywanów) ale jak się Kuba urodził, czasu było coraz mniej, szło się zaharować na smierć. Teraz to olewam po prostu. Wychodzę z założenia, ze są rzeczy dużo ważniejsze w życiu niż porządek np dzieci. Dla mnie priorytetem jest się pobawić z dziećmi, iść na spacer, na plac zabaw itp a sprzątanie jest na ostatnim miejscu. Trudno, z brudu ponoć jeszcze nikt nie umarł

nie żebym teraz na maniaczkę szczoty i miotły wyszła, ale ja mam mieszkanie 50 metrowe, więc dużo roboty nie mam, parkiet jesł bardzo łatwo utrzymać w czystości i mam małe dywany, a dzięki ogromnej szafie na przedpokoju mam mało mebli do ścierania, więc trudno tu nabrudzić ;-) jedną lipą jest u mnie prasowanie, bo pralka chodzi co dzień, a prasowanie to już mi tak dobrze nie idzie i tylko kopy się zbierają, a chętnych brak :-(

dziewczyny ja nie spodziewałam się takiego brania :-D
juz teraz wiem czemu moj maz jeszcze ze mna wytrzymuje :-p
ja tez mieszkam z tesciami na pokoju, ale tu na szczescie kazdy szanuje prace innych, a moja tesciowa lubi porzadek

Robota zrobiona, na obiad placki ziemniaczane i pomidorowka :-D

Kochana takim obiadkiem to i mojego męża byś zadowoliła ;-)

nie żebym teraz na maniaczkę szczoty i miotły wyszła, ale ja mam mieszkanie 50 metrowe, więc dużo roboty nie mam, parkiet jesł bardzo łatwo utrzymać w czystości i mam małe dywany, a dzięki ogromnej szafie na przedpokoju mam mało mebli do ścierania, więc trudno tu nabrudzić ;-) jedną lipą jest u mnie prasowanie, bo pralka chodzi co dzień, a prasowanie to już mi tak dobrze nie idzie i tylko kopy się zbierają, a chętnych brak :-(

Kochana takim obiadkiem to i mojego męża byś zadowoliła ;-)
no to u mnie przynajmniej jest poprasowane :D i też niestety pranie codziennie. Nie przepadam, ale prasuję na bieżąco.
A szafy niestety nie mam i wszystko mam na wierzchu

co tam gadasz bardzo ladna szafa a z tyb brudem nei przesadzaj czysciutko masz :)
hahahaha dobre! dla niewtajemniczonych : 20 pudeł poustawiane jedna na drugich hahaha
jak małyście przyjechać to nawet troszkę posprzątałam :D a poza tym nie było widać, bo zaraz wszystko zaścieliły zabawki

Ja daje ciuszki Patryka i oczwiście B( Bo ja jego skarpet prać nie będę) teściowej. No i ona przynosi wyprane i wyprasowne : )

reklama
Do góry