reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No to Mamuś smacznego:)
Ja mam już dość, wczoraj mnie tak mdlilo - mój organizm chyba nie lubi juz orzechów:((

Bunia doczytałam o Twojej gince... szukaj szukaj może akurat jakis sensowny ginek sie trafi...

Renna nie tylko Ty masz zly dzień dziś. ehhh Dobrze że sa dziewczynki, raźneij od samego czytania...

reklama
ide z dziecmi na rower bo mi chate i ogrod rozniosa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pa do pozniej!

a w ogole to to duze buziaki slodziaki od naszej SERGEEVNY- teskni za nami ,mysli i pozdrawia!!!!

mama napisz Sergi że wysyłałam do niej smsa ale coś nie doszedł chyba a dobre numery pisałam pozdrów ja prosze

No ja się zbieram
Bibinko a gdzie ty mieszkasz to może sie zaturlam
mamo do zdzwonienia do jutra
ewcia do zobaczenia
buziaki dla wszystkich, papatki

Staramy sie od lutego!!!!!! Jest to juz w sumie kawalek czasu. Najgorsze jest to ze ja od lutego nie miesiáczkuje wogóle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bylam u ginka powiedzial ze to normalne i skierowal mnie na badanie hormonów . Teraz czekam na wyniki . Mam nadzieje ze bedzie ok chociaz "malinowo" to to nie wygláda.

renna witaj :)

i wszystkie inne dziewczyny tez witam :-) a ja mam dziwny bol w podbrzuszu.. czuje jakby wszystko mi sie rozciagalo w srodku.. i mnie wzdelo ze masakra. .. mialyscie kiedys takie cos?

pisalyscie cos o pieskach.. ja sie pochwale pekinczykiem.. :) mam suczke, wabi sie Mimi:) mowia o pekinczykach ze sa zlosliwe i okropne ale moja mimi jest po prostu kochana i bardzo grzeczna :-) jak mi sie uda to wkleje jej zdjecie :-)

a co do moich jeszcze innych dolegliwosci to tez mam drazliwe piersi..

Marcepanku kochany, zobaczysz wszystko bedzie dobrze, badz dobrej mysli... Wierze w to ze wszystko bedzie w jak najlepszym pozadku..

Ostatnia edycja:
witam ponownie :)

Wisienka- hej! widze,ze dzisiaj ostro dzialasz na forum bo juz WEEKEND :D

Sol- moj zaszalal i kupil juz tego angelsound :D a mowilam, zeby poczekal min. do polowy sierpnia.. no ale.. On w goracej wodzie kapany :)

mama- humor sie poprawil, to dobrze! bardzo sie ciesze kochana ;) a kartka wczoraj wyslana i jestem pewna, ze sie uda... cos Ci wysle na PW ;)

kasienka- w ktorym dniu cyklu jestes???

hope- ja tez takiego psa bym chciala, ale tu to raczej nie mozliwe... widzialam tu nawet huskie (czy jak sie to pisze ) ale jak dla mnie, nawet jesli wyhodowane na Malcie, to jest to zabojstwo w bialy dzien.. Tu sa takie upaly, ze hej.. poza tym takie psy to potrzebuja duzo przestrzeni..a nie siedzenie w domu.. ech...

ja sie wlasnie znowu zdrzemnelam.. juz nawet nie wiem ile spalam, bo chyba od 11 do teraz z przerwami ;) ale sie wyspalam...

KASIEŃKA- ja juz nie pamietam moich objawów,ale rozciaganie i inne miaa w tamtym cylku a beta 0:-(ale za Ciebie trzymam &&&& kazdy organizm jest inny-powodzenia-a kiedy masz termin @??

WISIEŃKA- szerokiej drogi i do jutra:tak:
MARYLKA- jasne ,ze przekaze Sergeevnie:tak:

bylam z nimi na rowerach,ale u nas jest tak parno ,ze nie ma czym oddychac:baffled:wrocilismy na ogrod ,ide pielic moje roslinki ,dzieci dokazuja-za godzine bedzie Tom i moze zaczniemy robic w plytkach schody...podcielam moje roze bo czesc przekwital a juz ida nowe pączki:tak:jery jak mnie glowa boli:crazy::baffled:

mialam miec@ 11 lipca. mialam do tej pory 30 dniowe cykle a teraz cos sie przeciaga..

a tymczasem znikam, bede troszke pozniej

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki ja sie nie znam i dla tego mam pytanko czy temperature można tylko rano mieżyć czy np można tesz o jednej ustaloneg godzinie w ciągu dnia ??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry