Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Przykro mi, że poroniłaś. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze. Będę trzymać &&&&&&&&&&&, żeby wszystko było po Twojej myśli. Daj znać we wtorek co i jak.
Dobra ja już uciekam. Jedziemy z mężem moją siostrą bratem, siostry chłopakiem i męża 7 -letnią siostrą do kina na Shrek Forever w 3d. Miłego wieczoru życzę!!!
Dziś 29 dc, ciągną mnie jajniki w dół, ale mam też wnerw na maxa, więc to chyba niestety objawy na @... Niemniej nie tracę nadziei. Ciepło o Was wszystkich myślę.
pysia udanego basenowania :-) naga nawet nie próbuj zapominać ;-) nu nu nie wolno! krakowianka ponoć nadzieję trzeba mieć zawsze, nawet jak wszystko dzieje się odwrotnie niż byśmy chcieli...
Ala wyszalała się w figloraju,teraz zajada.niedługo muszę ja wyplumkać
kasieńka,krakowianka &&&&&&&&&&& za pozytywne testy josephine hello:-) nagapalma wcale tak nie myslimy pysia miłego moczenia dupki młodam witaj.jak u Ciebie...???
nie bede sie rozpisywać, ogolnie sie trzymam, choc sa kiepskie momenty, pelna pesymizmu, niewiary, bez nadziei, ale sie staram, staram nie zwariowac. i obym nie musiala tego po raz 3 przechodzić.
Jak tam w polowie wakacji???? i jak tam @???? pojawiła się????