reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
bibinka miłego wieczorku. dobrze ze zmieniłaś, mam nadzieje ze zawita regularnie małpa do Ciebie i ze bedziesz wiedziała co i kiedy sie w organizmie dzieje.
Ja zniknelam, bo rozmawiałam z meżusiem przez telefon:-) bo ja w soli a on we Wro.

Mama, Szczesliwa Witam :-)
mama jak urodzinki?? :tak:

Witam się wieczornie:)
Ja wąłśnie siedzę z lodem przy oku:baffled: Psiak mii nabił guza na skroni!!!!! No a przynajmniej porządnego siniaka! :wściekła/y:
Po spacerze ściągałam jej szelki i się pochyliłam a ona wtedy chciała sie bawić i skoczyłą do gówy i wylądowała zębami na mojej skroni (bo przecież z zamkniętym pyskiem skakać nie umie:crazy:
Ale zaraz Mężuś na pocieszenie ma piwko i popcorn:))

Nagapalma ja też czasem czytam tylko i nie mam weny do pisania:((

Marylka to mierz pod kołdrą zanimKamil wstanie:sorry2: Bo nie możesz wstawać bo to sie nie liczy!

mlodam, Babinka to wy nauczycielki?? współczuję. Ja po praktykach stwierdziłam ze się nie nadaję bo połwę dzieciaków miałam chęć powybijać!!

Miłego wieczoru:))

monia ja sie tez na nauczycielke nie nadaje ;P w sekretariacie pracuje wiec kontakt z szalencami mniejszy ;) ihihihih niech zyją wakacje ;)

szczęśliwa a jakos do przodu, inaczej nie mozna, ale bywa ciężko. a Ty jak sie czujesz? jak podczytywalam to widze ze jest oki :) ciesze sie

Witam dziewczyny wieczornie.

Co tam ,w piątkowy wieczór na kompie? Ja sobie przyszłam pomarudzić. Cały dzień pobolewa mnie podbrzusze, jajniki i krzyż, jak na @, do tego jest mi gorąco, tempka wciąż powyżej 37. W nocy nie mogę spać na brzuchu tak mnie bolą piersi. Ała.

No i sobie pojęczałam, idę poczytać co tam popisałyście :-)

Witam wieczornie

MAMA wszystkiego najlepszego dla Dominisia, jak się jutro obudzi wyściskaj Go od e-ciotki i Pati!!!!

MLODAM długo Cię nie było, fajnie że jesteś:tak:

Witam nowe staraczki bo zauważyłam nowe niki:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry