Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MLADAM wierzę.... Ale fajnie że jesteśhej Nikanie powiem, że nie tęskniłam bo bym musiała skłamać, ale jaklos sie pisac nie chciało...
Witaj Młodam, zasiądę tu na dłużej, w tak doborowym towarzystwie sama przyjemność ;-)
Szczęśliwa, Nika wy również :-)
Zastanawiam się kiedy najlepiej iść do gina gdyby się okazało, że jednak fasolka mnie męczy... Od razu to nic nie znajdzie, czekać też strach...
A co do objawów to czy na fasolkę czy na @ to podobne do siebie
czesc dziewczyny, ja tylko na sekunde!
marylka : nie mozesz wstac! tempka na lezaco przy kamilutakie zycie!
![]()

Nam do urlopu zostało 3 tygodnie - jedziemy tak późno bo mój brat jest u nas i wracamy z nim do PL przecież musi wrócić do szkoły;-) I mam szaleństwo w domu bo Patka szaleje z wujkiem

jakos tak czarny humorek mnie nawiedzil.
Tylko pamiętaj że do 12 tygodnia będzie ci ciężko złapać maluszka bo macica jest jeszcze za nisko i możesz go nie znaleźć więc się nie frustruj. Oficjalnie to badanie jest bezpieczne ale dzieci tak jak usg go nie lubią i uciekają
Karola mi przed tym Dopplerkiem uciekała jakby ją sfora psów goniła
Z tym mam więcej szczęścia bo trafiam jak śpi i te 15-30 sek jakoś wytrzymuje bez uciekania
Pamiętaj tylko żeby nie męczyć dzidzi nim za długo i za często bo jednak skoro dzieci na to reagują to nie jest tak do końca dla nich przyjemne.
A potem 3 godzinki snu
Nie wiem jak teraz mi Karola uśnie
Ani jak my uśniemy bo to będzie kosmos 
dzięki za kciukasy aleś my sie dawno nnie widziałySZCZĘŚLIWA dobranoc:-)
MLODAM ale ja nie miałam na myśli że całkiem znikłaś czy żebyś znikłaNam do urlopu zostało 3 tygodnie - jedziemy tak późno bo mój brat jest u nas i wracamy z nim do PL przecież musi wrócić do szkoły;-) I mam szaleństwo w domu bo Patka szaleje z wujkiem
MARYLKA hejka:-) Kochana ja ci nie powiem bo nie wiem... Ale trzymam kciuki żeby było ok&&&&&
hej Maryla!
bez skierowania zawsze i wszystko za kasejakos tak czarny humorek mnie nawiedzil.
Jakos daje rade, choc momenty sa ze jest ciezko, znow nasuwa sie pytanie: dlaczego ja? ale nie znajdę odpowiedzi, moze ktos mnie zaklal... mowilam, ze czarny humorek mam,
a jak tam wasze staranka?
Nika wiem, ze nie miałas tego na mysli, takie bzdury klepie![]()