Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maryla - ja bym się wstrzymała ten i następny cykl żeby się przekonać czy te tabletki działają. Robienie teraz badań jak już je bierzesz jest trochę bezcelowe bo mogą zafałszować wyniki. A nóż widelec podziałają i nie będziesz musiała badań robić wcale prócz ciążowych :-) Jak przez dwa, trzy cykle nie będą działały to możesz się na badania wybrać wcześniej odstawiając wszystkie leki żeby wyniki nie były fałszywe. Ja miałam robić sobie badania po 3 cyklach z clo ale się okazało po pierwszym że nie będę musiała I nie stresuj się tyle bo stres też ma wpływ na hormony a ty masz je teraz unormować a nie robić im huśtawkę mam nadzieję że ten Costangus pomoże i nie będziesz musiała robić badań innych niż beta hCG :-)
nika - dobranoc :-)
marta - współczuję Karolkowi Eurespalu - ja wyrzuciłam to badziewie dawno do kosza i kazałam zapisać na Karcie Karoli żeby jej tego nikt więcej nie przepisywał :-( Mam dość pobytów w szpitaliku po nim