reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przykro mi, że poroniłaś. Mam nadzieję, że teraz będzie wszystko dobrze. Będę trzymać &&&&&&&&&&&, żeby wszystko było po Twojej myśli. Daj znać we wtorek co i jak.

reklama
czesc dziewczyny, ja tylko na sekunde!

marylka : nie mozesz wstac! tempka na lezaco przy kamilu :) takie zycie! ;)

Dobra ja już uciekam. Jedziemy z mężem moją siostrą bratem, siostry chłopakiem i męża 7 -letnią siostrą do kina na Shrek Forever w 3d. Miłego wieczoru życzę!!!

Czesc skarby moje , ja tylko na chwilkę, chciałam Wam powiedziec, ze czasami wpadam i Was czytam, co byśta nie myślały, że o Was zapomniałam :tak:

Ja się tylko szybko witam popołudniowo. :)

Dziś 29 dc, ciągną mnie jajniki w dół, ale mam też wnerw na maxa, więc to chyba niestety objawy na @... Niemniej nie tracę nadziei. Ciepło o Was wszystkich myślę. :)

Witam się weekendowo
Ja na moment, bo zaraz ma zadzwonić koleżanka jak wyruszy z domu i uderzam na basen :-):-):-)

witam ponownie:tak:

Ala wyszalała się w figloraju,teraz zajada.niedługo muszę ja wyplumkać:tak:

kasieńka,krakowianka &&&&&&&&&&& za pozytywne testy:tak:
josephine hello:-)
nagapalma wcale tak nie myslimy:tak:
pysia miłego moczenia dupki:-D
młodam witaj:tak:.jak u Ciebie...???

reklama
hej bibinka! witam serdecznie.

nie bede sie rozpisywać, ogolnie sie trzymam, choc sa kiepskie momenty, pelna pesymizmu, niewiary, bez nadziei, ale sie staram, staram nie zwariowac. i obym nie musiala tego po raz 3 przechodzić.
Jak tam w polowie wakacji???? i jak tam @???? pojawiła się????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry