reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
znaleźliśmy parę fajnych ofert i musimy się umówić na oglądanie:-) chcemy, żeby to było jakieś 10-15 km od miasta i jest tu w okolicy parę takich można nazwać "wiejskich" terenów (napisałam w cudzysłowiu bo nie są to typowe wsie) gdzie jest bardzo spokojnie, jest dużo pól, jaiś lasek itp. chcielibyśmy malucha wychowywać w takim miejscu, a sami też nie jseteśmy jakimiś zwolennikami wielkiego miasta

Zaaaaaaapomniałam Wam powiedzieć!!!
Jak byłam na usg to babka siedząca obok spytała na kiedy mam termin???:szok::szok: Ja zdziwiona mówie że jeszcze nie wiem.
ona znów na kiedy ma pani termin? a ja jej że nie wiem czy jestem w ciąży:szok:
Odsuneła się zdziwiona. Ja oczywiście pomyślałam-Cholera czy jestem taka gruba czy co???? Czy wyglądam jak ciężarna????:szok::-D

znaleźliśmy parę fajnych ofert i musimy się umówić na oglądanie:-) chcemy, żeby to było jakieś 10-15 km od miasta i jest tu w okolicy parę takich można nazwać "wiejskich" terenów (napisałam w cudzysłowiu bo nie są to typowe wsie) gdzie jest bardzo spokojnie, jest dużo pól, jaiś lasek itp. chcielibyśmy malucha wychowywać w takim miejscu, a sami też nie jseteśmy jakimiś zwolennikami wielkiego miasta
My myślimy tak samo:-D Mamy wieczne wakacje:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziwne z tym terminem:szok: niby w początką ciąży brzuch sie robi jakby krąglejszy:-)a ty widzisz coś takiego u siebie??z tymi wakacjami to dużo osób tak mówi mieszkających z dala od miasta:-) a daleko masz do pracy??

witajcie dziewczyny :-), fatalnie sie czuję , dziś poszliśmy do kościoła na mszę myślałam że zemdeje , słabo mi jest , mam okropne mdłości , mam tak od ostatniej@ (27 czer,) . Ciągle chce zbiera mi sie na wymioty, nic mi nie smakuje jem, bo muszę . Modlę się żeby o była ciąża:tak:, ale ???? Tak samo sie czułam w pierwszej ciąży, nudności ,
sennośc , itp. Mam strasznie wzdęty brzuch, w tym tygodniu mam iść do lekarza gin. zobaczymy jakie wyjdą wiyniki badń krwi, dłużęj tak nie mogę żyć w niepewności:eek:, . Martwi mnie jedna rzecz zrobiłam test 22. lip. i wyszedł neg. a @ mam na 28. lip.
dziękuje dziewczyny za dorady ,za to że JESTEŚCIE NA TYM FORUM:laugh2::-D:tak: POZDRAWIAM , WSZYSTKIE STARACZKI, .

dziwne z tym terminem:szok: niby w początką ciąży brzuch sie robi jakby krąglejszy:-)a ty widzisz coś takiego u siebie??z tymi wakacjami to dużo osób tak mówi mieszkających z dala od miasta:-) a daleko masz do pracy??

Ja się ostatnio obrzeram ale nie mam jakiegoś dużego brzucha,raczej normalny i byłam normalnie ubrana:eek:

Mam do pracy 15km-20 min jazdy

witajcie dziewczyny :-), fatalnie sie czuję , dziś poszliśmy do kościoła na mszę myślałam że zemdeje , słabo mi jest , mam okropne mdłości , mam tak od ostatniej@ (27 czer,) . Ciągle chce zbiera mi sie na wymioty, nic mi nie smakuje jem, bo muszę . Modlę się żeby o była ciąża:tak:, ale ???? Tak samo sie czułam w pierwszej ciąży, nudności ,
sennośc , itp. Mam strasznie wzdęty brzuch, w tym tygodniu mam iść do lekarza gin. zobaczymy jakie wyjdą wiyniki badń krwi, dłużęj tak nie mogę żyć w niepewności:eek:, . Martwi mnie jedna rzecz zrobiłam test 22. lip. i wyszedł neg. a @ mam na 28. lip.
dziękuje dziewczyny za dorady ,za to że JESTEŚCIE NA TYM FORUM:laugh2::-D:tak: POZDRAWIAM , WSZYSTKIE STARACZKI, .

Idz do apteki kup i zrób test!!!! a testy przed terminem @ często nie wychodzą pomimo ciąży
Czekam na wynik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no to podobnie jak ja bym miała z tego miejsca co znaleźliśmy najfajniejszą ofertę:-)
Halina0406 wydaje mi się, ze test był robiony bardzo wcześnie i wynik nie jest za bardzo miarodajny, najlepiej zrób właśnie betkę bo ona wykrywa bardzo wczesną ciążę, a jeśli jesteś już po terminie @ to napewno:-) trzymama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę:-)

reklama
Sikacz też wyjdzie:tak:

Kamia a jaki to domek???

Ooszalałam:szok: oglądam ciuchy ciążowe na allegro:sorry:

Halina z objawowego punktu widzenie jesteś w ciąży jak nic ale trzeba to potwierdzić:tak:
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Może od Ciebie zacznie się dobra passa!!

Do góry