reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kami widze ze Cie niezle wzielo :D Wózki, ubrania ciazowe, dekorowanie pokoju dziecinnego :D Mam nadzieje, ze juz niedlugo wprowadzisz to wszystko w praktyke ;)

Halinka nooo to może być coś ;p Ale kazda kobieta przezywa ciaze podobno inaczej, jedne nie maja objawow, niektore maja tylko kilka a jeszcze inne - zadnych. POwodzenia, za Ciebie tez trzymam kciukasy
ps. zrob sikacza wreszcie! :p

poziomki pozycz huśtawkę :D

reklama
Kami widze ze Cie niezle wzielo :D Wózki, ubrania ciazowe, dekorowanie pokoju dziecinnego :D Mam nadzieje, ze juz niedlugo wprowadzisz to wszystko w praktyke ;)

Halinka nooo to może być coś ;p Ale kazda kobieta przezywa ciaze podobno inaczej, jedne nie maja objawow, niektore maja tylko kilka a jeszcze inne - zadnych. POwodzenia, za Ciebie tez trzymam kciukasy
ps. zrob sikacza wreszcie! :p

poziomki pozycz huśtawkę :D
Mogę Ci zrobić:tak:

więc domek tak: zacznę od tego, że zamierzamy wprowadzić się tam z moimi rodzicami (względy finansowo-praktyczne) więc szukamy domku, z którego dałoby się zrobic dwa niezależne mieszkania. I znależliśmy taki: 120m kw, działka 900m kw na parterze 3 pokoje kuchnia łazienka(to dla nas) a na piętrze 2 pkoje kuchnia łazienka (to dla rodziców) więc wspólne byłoby tylko podwórko i wejście:-)
monooke ja teraz tylko takie rzeczy potrafię z zainteresowaniem oglądać:-) dzięki za dobre życzenia:-)

więc domek tak: zacznę od tego, że zamierzamy wprowadzić się tam z moimi rodzicami (względy finansowo-praktyczne) więc szukamy domku, z którego dałoby się zrobic dwa niezależne mieszkania. I znależliśmy taki: 120m kw, działka 900m kw na parterze 3 pokoje kuchnia łazienka(to dla nas) a na piętrze 2 pkoje kuchnia łazienka (to dla rodziców) więc wspólne byłoby tylko podwórko i wejście:-)
monooke ja teraz tylko takie rzeczy potrafię z zainteresowaniem oglądać:-) dzięki za dobre życzenia:-)

Rodzice się przydają:tak:

Hej dziewczyny, pisze do was bo mam problem z testem ciazowym quick vue. Zrobilam go pol godziny temu i wykazal jedna kreske, ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie zrobilam go za wczesnie.. ostatni okres mialam 19 dni temu a stosunek(bez zabezpieczenia) był 16dni temu.. do prawdopodobnego zaplodnienia moglo dojsc 6dni temu i mysle, czy to nie za wczesnie zeby pokazal dwie kreski.. jak myslicie?
Test zrobilam bo stosunek byl bez zabezpieczenia, od kilku dni mam nudnosci, wymiotuje i boli mnie dol brzucha<przed okresem NIGDY tak nie mam>.. jesli ktoras z was moglaby mi doradzic cos, bylabym wdzieczna.
pozdrawiam ;)

Nie wysilili się za zdjęciami i opisem w 2 domu,ale sądząc po zdjęciach to mniej remontu bedzie wymagał 1 dom ale jest mniejszy o 60m a to jest duuuuuuuużo. Wazne jest: woda i ścieki czy jest szambo czy kanalizacja,jakie i na co ogrzewanie domu i wody. Czym pokryty jest dach bo jeżeli jest eternit to trzeba wymienić. Czy rejony są wolne od powodzi,dojazd do posesji w zimę itd. Wazny jest też rozkład pomieszczeń czy będzie trzeba coś przebudowywać.
Jeżeli macie trochę forsy na remont z opisu wybrała bym 2 przede wszystkim dlatego że jest większy. I zwróćcie uwagę na okolice i sąsiadów:tak:
Ach jaki to super moment-szukanie domku:-)

A z czyimi rodzicami byście mieszkali???

Hej dziewczyny, pisze do was bo mam problem z testem ciazowym quick vue. Zrobilam go pol godziny temu i wykazal jedna kreske, ale zastanawiam sie czy przypadkiem nie zrobilam go za wczesnie.. ostatni okres mialam 19 dni temu a stosunek(bez zabezpieczenia) był 16dni temu.. do prawdopodobnego zaplodnienia moglo dojsc 6dni temu i mysle, czy to nie za wczesnie zeby pokazal dwie kreski.. jak myslicie?
Test zrobilam bo stosunek byl bez zabezpieczenia, od kilku dni mam nudnosci, wymiotuje i boli mnie dol brzucha<przed okresem NIGDY tak nie mam>.. jesli ktoras z was moglaby mi doradzic cos, bylabym wdzieczna.
pozdrawiam ;)

Witaj:-)
Jedyny testem który mógł by wykryć tak wczesną ciążę jest test z krwi bhcg wykonany w lab.
Testy z apteki robi się w dniu spodziewanej@ bo wcześniej pomimo ciąży mogą nie wyjść.
Powiedz ilu dniowe masz cykle i czy regularne???
19 dni temu skończyła się@?? czy zaczęła??
Jeżeli kochaliście się 3 dni po@ to są marne szanse na ciążę ale przypadki chodzą po ludziach.
Mogłaś się czymś przytruć a nieraz psychika płata nam figla jeżeli bardzo chcemy zajść lub nie zajść w ciążę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzieki ze sie zainteresowalas :) 19dni temu zaczela sie @ i trwala tylko 3dni.. tego dnia kiedy sie skonczyla(rano sie skonczyla) kochalismy sie(wieczorem).. wiem ze niby nie ma mozliwosci zajscia w ciaze w tym okresie, tylko ze mam strasznie nieregularne cykle, najkrotszy trwal 32dni a najdluzszy 45...

a co do psychiki to bardzo mozliwe:) 13maja tego roku poronilam i postanowilismy z partnerem ze znow sie postaramy.. i moze dlatego mam te objawy :) ale wolalam zrobic test bo juz niecierpliwosc mnie zjadala :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry