reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam
u nas nocka spokojna, tylko nad ranem ranem pojawiły się stekania i prężenie.
Musze się pochwalić że wczoraj zakupiłam chuste i Kacperek już wczoraj po domku był noszony co bardzo mu sie podobało, a dzisiaj rano byliśmy odprowadzić Szymka do przedszkola i maluszek sobie słodko spał przytulony do mnie.

Załączniki

• IMG_6729 chusta.jpg
    IMG_6729 chusta.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 85
Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczorową porą , kurcze dzisiaj też koleżanka mi mówiła o problemach z nieodciąganie skórki u malucha, ma 4 letniego synka i musi przez niemycie jeżdzic po chirurgach. Teraz patrzę a tutaj także piszecie o kłopotach z tym związanych. Jutro po kapieli Jasiowi przemyję. Lenka a kiedy slub? ja nie nadążam czytać:) Ja swoją suknię mam od prawie roku i wreszcie się doczeka...:)
Jutro do lekarza na pobranie krwi bo odmówili nam szczepienia bo żółtaczka Jasiowi nie zeszła do końca... Najgorsze to że kazała mi Pani Doktor odstawić synka od piersi na 2 tygodnie!!! Pokarmu coraz mniej , w zasadzie to moze z 50ml z obu...
Mam nadzieję że parametry spadły i wrócimy do piersi choć boje się że tak mało, tak czy inaczej i tak musze go dokarmiac nutramignenem. Powiem Wam że odkad je Nutra, sypia lepiej i jest weselszy , nie marudzi tak jak na samej piersi.

Edit:
hahah Lenka mamy tę samą datę ślubu!!! My także pobieramy się 4 września:)
hehe tak ślub mamy 4 wreśnia.....a ja mam suknię jeszcze tylko buty bolerko i rękawiczki;)Za to mam stresa bo nie wiem co z pokarmem małej...raz odciągam 10 ml raz nic może do 4 odciągnę z 2 butle.....masakra mam stresa już teraz ...;(

hehe tak ślub mamy 4 wreśnia.....a ja mam suknię jeszcze tylko buty bolerko i rękawiczki;)Za to mam stresa bo nie wiem co z pokarmem małej...raz odciągam 10 ml raz nic może do 4 odciągnę z 2 butle.....masakra mam stresa już teraz ...;(

Lena może masz teraz akurat ten kryzys laktacyjny jak ja? dziś np się obudziłam z mega wielkimi korbolami jak bym nawał miała:szok: ogólnie mały się przy cycach zachowywał jak by nic nie leciało, ale ostatnio (wczoraj) jakby spokojniejszy był przy jedzeniu, za to po jedzeniu męki przechodzi jelitowe (bączasy puszcza i nic poza tym)

a ja mam w niedzielę rocznicę ślubu :-)

kurcze nie mieszczę się z cyckami w sukienkę, w któej chciałąm na wesele iść, czyli musze sobie nową kupić, tylko jak będzie dobra w cyckach to pewno za duża gdzie indziej będzie :-D

Ostatnia edycja:
Lena może masz teraz akurat ten kryzys laktacyjny jak ja? dziś np się obudziłam z mega wielkimi korbolami jak bym nawał miała:szok: ogólnie mały się przy cycach zachowywał jak by nic nie leciało, ale ostatnio (wczoraj) jakby spokojniejszy był przy jedzeniu, za to po jedzeniu męki przechodzi jelitowe (bączasy puszcza i nic poza tym)

a ja mam w niedzielę rocznicę ślubu :-)
kurde tylko nie czuje, żeby to był kryzys bo mam nawał pokarmu a już mam 3 laktator i dalej nic widocznie tak jak mówiła położn, że moje piersi nie nadają się do laktatora!!Więc chyba coś będę kombinować z mlekiem modyfikowanym!!

kurde tylko nie czuje, żeby to był kryzys bo mam nawał pokarmu a już mam 3 laktator i dalej nic widocznie tak jak mówiła położn, że moje piersi nie nadają się do laktatora!!Więc chyba coś będę kombinować z mlekiem modyfikowanym!!

ja planuje zrobić tak przed weselem: trochę naściągam laktatorem i kupię modyfikowane na wszelki wypadek, z resztą może się okazać, że na modyfikowane przejdziemy syzbciej niż myślałą, jeśli będzie miał jakąś alergię pokarmową

Witam
u nas nocka spokojna, tylko nad ranem ranem pojawiły się stekania i prężenie.
Musze się pochwalić że wczoraj zakupiłam chuste i Kacperek już wczoraj po domku był noszony co bardzo mu sie podobało, a dzisiaj rano byliśmy odprowadzić Szymka do przedszkola i maluszek sobie słodko spał przytulony do mnie.

Kupowałas gdzies we wrocku?

A powiedz mi jeszcze gdzie odbierałaś tzn na jakiej ulicy :) bo na stronce nie widzę nigdzie adresu (albo ślepota mnie dopadła ;))

reklama
:wściekła/y: Ale jestem wściekła :/ Mój mąż miał załatwić wszystkie sprawy związane z becikowym i niby załatwił. Decyzje dostaliśmy i czekałam na kasę do końca miesiąca... Dzisiaj zadzwoniłam - Pani powiedziała mi że pieniądze poszły 07.07 a na koncie ich nie ma :wściekła/y: Więc mój mąż albo coś pokręcił z numerem konta albo nie wiem :/. Mam nadzieję, że da się to jakoś wyjaśnić bo normalnie ostatnio ma takie ciężkie myślenie że aż boli... Przez to dość często ostatnio dochodzi między nami do spięć...

Do góry