reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Onionek - też się o to podejrzewam :-) W dodatku zupy zostało jeszcze na jutro i jak nie zje, to strzelę focha, że stoję przy garach, gotuję, z takim wielkim brzuchem a on gardzi moim jedzeniem ;-)

Tosia super, że sie udało znaleźć miejsce!!! normalnie szok, że jednak ten świat nie jest całkiem do bani. Teraz z mamą będzie tylko lepiej:tak::tak::tak::-):-):-)
A ja ożarłam sięwłaśnie kukurydzy...3 kolby i mało:szok::szok::szok::eek: uwielbiam kukurydze no....
a Dzis na obiad zrobiłam Pysi placki i do tego sos kurcze...Sary??Ja piernicze jak ja się ojadłam:szok: Jakie to był odobre!!!!!!!!!!!!!!Jak mi dziewczyny dobrze zrobiłyście to nawet nie wiecie:no::no:;-) Nawet Michał zjadł:szok: co just jeż prawie, że cudem;-);-):-D:-D:-D
Ależ mam dobry humor po tej wizycie!!!

Beniaminka "śliczna jest":-D:-D:-D:-Dleże i kwicze:-D:-D:-D:-D:-D

Onionek - też się o to podejrzewam :-) W dodatku zupy zostało jeszcze na jutro i jak nie zje, to strzelę focha, że stoję przy garach, gotuję, z takim wielkim brzuchem a on gardzi moim jedzeniem ;-)
:-D:-D:-D w razie co to mozesz mu przez sondę, albo w kroplówce kapusniakiem nakramić:-D

Pysia to fajowo ;)
Beniaminka gratki udanej wizyty.
Mi gin nic nie wspomniał o wymazie na paciorkowca, a i ja zapomniałam zapytac...hmmmm, nastepna wizyta za miesiac.

Dziękuję Dziewczyny :-)

Dziekuje wszytktim za gratulacje!chlopcy maja sie dobrze :D jak tylko wyjde ze szpitala odezwe sie :) pozdrowienia dla wszystkich brzuszkow!!!!!!!!!!!!!

Kasiona, dziękujemy za wiesci, i wycałuj od nas synusiów, Ty jesteś pewnie bardzo szczęsliwa widząc juz swoich chłopców na swiecie. A Ty, jak się czujesz Kochana, jak rana na brzuszku ?

Meldunek po wizycie:-):-):-)
Wiecie co....mocz mi wyszedł w normie i leukocytów 10:-D:-D:-D:-DBabka jak zobaczyła tamten wynik to oczy w ściane:-D:
Mała waży 2500g, sprawdziła jej układ nerwowy i jest wsio ok, serduszko stuka ładnie, a płucka mają cyt"śliczne" odruchy:-):-):-)

Gratulacje Kerna !!! :-D I uffff, wyniki super!
A malutka oj spory klocuszek, moja 600 gr mniejsza.
Magi, gratuluje wizyty, u Ciebie także dzidzia już duża, może ja moja głodzę ?:szok:No ale juz jem jak nalezy i przytylam kolejny kilogram z tych straconych, takze chyba to taka uroda? Nic doktor nie narzekal, a kysz...ciemne mysli .

Beniaminka - super, że wizyta udana! Ja też pozacinana biegam do ginki, ale ona jakoś tego nie komentuje specjalnie, w piątek idę robić wymaz z szyjki i znów się będzie krew lała ;-) I fajnie, że ten Twój lekarz ma takie poczucie humoru. Moja lekarka jak byłam u niej kilka lat temu po raz pierwszy i wlazłam na samolot (w lecie) w sandałach i mówię - "kurcze butów nie ściągnęłam", a ona - "najważniejsze, że Pani majtki ściągnęła ;-)" to od razu wiedziałam, że fajna babka. I dalej to potwierdzam.

A ja się chciałam wyżalić - mój chłop cierpi za wszystkich naszych niewdzięcznych chłopów - więc jeśli jesteście na nich złe, to sobie odpuście. Zeżarł 2 talerze kapuśniaku i teraz co chwilkę biega do wc i siedzi tam po kilkanaście minut. a jaki bladziutki... :szok: Ale w sumie to jego wina - mógł zjeść jeden talerz - ja się czuję dobrze :tak:

Dagna, to fajnie, że tez masz lekarkę z poczuciem humoru, i najważniejsze że ufamy swoim lekarzom :-) Butów nie sciągnęłaś, a co tam buty ...;-) :-D
A tak się przejmowałas dzisiaj tym kapuśniakiem, wspominalas ze prawie Ci pomidorówka wyszła, i to chyba był debiut kapusniakowy ? Z kiszonej robiłaś ? Moze to tak go przegoniło, ale po kiszonej to zdrowe czyszczenie jelit.Dobrze, ze Ciebie nie dorwało.
Trixi- swietny Twój mężuś :-)
Mój P, zapomniałam Wam napisać - oprócz Kochaniem mówi czasem do mnie jak spojrzy na brzuszek, Mój humbaczek. Hmmm, obejrzałam to stworzenie w necie, no..taki dorodny wielorybek:wściekła/y::laugh2:

Teraz wszystkim nam życzę, zero bolących brzuszków i żołądków i plecków, i wsypanej w całości nocy, dobranoc! :-)

Beniaminko każda kobieta lubi komplementy a twój gin najwidoczniej dobrze o tym wie:-p Gratki udanej wizyty, a dzidzia mała ale przecież w normie, więc jak piszesz tylko się cieszyć;-) Ja wizytę mam za tydzień i nie mogę się doczekać:tak:

Beniaminka i Tobie gratuluje udanej wizyty:)

Trixi a za Twoja juz zaciskam kciuki na jutro:)

Dagna skoro zjadl dwa talerze tej zupy to widocznie jemu smakowala hehe..:D

Pysia to fajnie ze mama zaakceptowala wnusie:) napewno Ci lzej na serduszku:)

ja powoli mykam spac..mam nadzieje ze ta noc tez bedzie w miare dobra.
do jutra dziewczynki:)

reklama
Humbaczku co się martwisz;-)bo po tyłku zaraz:-p Teraz zadzowniłam do mojego i mówię mu że mała waży tyle a on do mnie tak mało?????? to za trzy tyg jak urodzisz to mała będzie:baffled: widzisz..nikomu nie dogodzisz. Ważne że w normie a USG lubi się mylić. Zresztąto zawsze jest+/- 300g wiec jakby u Ciebie mała ważyła 300g więcej a u mnie 300g mniej....to...wniosek??? Wsio ok:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry