reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A co gin mowi na to????????????/

Jeśli chodzi o odstawienie tabletek i staranie się nic nie mial przeciwko bo mówił ze te hormony nowej generacji sa nisko dawkowe np. zapomnisz jednej tabl. i juz może być wpadka, wiec po 12 h się wypłukują itp. a jeśli chodzi o cykl to powienen byc taki jaki maiłam kiedyś po odstawieniu czyli ok 30 dni więc czekam dziś już 27dc i zrobiłam test owulacyjny i wyszło ze bedzie czy tam jest już wiec z meżem się staraliśmy dziś.. jutro znów zobaczymy co wyjdzie teraz starsznie mnie boląpiersi i sutki mam podrażnione i jajniki bolą..... zobaczymy mam nadzieje ze ta wredna @ nie przyjdzie i gin mówil nie myśleć o tym i juz... kurcze zeby to było takie łatwe...

reklama
Jeśli chodzi o odstawienie tabletek i staranie się nic nie mial przeciwko bo mówił ze te hormony nowej generacji sa nisko dawkowe np. zapomnisz jednej tabl. i juz może być wpadka, wiec po 12 h się wypłukują itp. a jeśli chodzi o cykl to powienen byc taki jaki maiłam kiedyś po odstawieniu czyli ok 30 dni więc czekam dziś już 27dc i zrobiłam test owulacyjny i wyszło ze bedzie czy tam jest już wiec z meżem się staraliśmy dziś.. jutro znów zobaczymy co wyjdzie teraz starsznie mnie boląpiersi i sutki mam podrażnione i jajniki bolą..... zobaczymy mam nadzieje ze ta wredna @ nie przyjdzie i gin mówil nie myśleć o tym i juz... kurcze zeby to było takie łatwe...

Ja pomimo krwawienia nadal nie jestem pewna czy w ciąży nie jestem,jestem potwornie senna,boli mnie głowa,troche piersi ,mam podwyższoną temp achhhhhhh

Pamiętaj że jak łapiesz się za test przed terminem @ to rób go rano:)

Dziewczyny się pochowały????? Gdzie moje emoty!!!!!!!!!!!!!!!!

hmm ponoć może być lekkie krwawienie... i przez 3 mc moze byc okres.. wczoraj robiłam rano a dzis jakos tak heheh i dobrze ze ta owulka mi wyszla a noż ... czytam ze podczas owulacji nalezy współżyć codziennie przez 5 dni no oczywiscie nie co 12h ale kolo 20h zobaczymy co bedzie
A ty sie może połóż odpocznij bo jak tam jest fasolka to musisz dbać o siebie i do lekarza! lub betka.... senność zmęczenie piersi a nóz ciąża i życzę tego z całego serduszka

hmm ponoć może być lekkie krwawienie... i przez 3 mc moze byc okres.. wczoraj robiłam rano a dzis jakos tak heheh i dobrze ze ta owulka mi wyszla a noż ... czytam ze podczas owulacji nalezy współżyć codziennie przez 5 dni no oczywiscie nie co 12h ale kolo 20h zobaczymy co bedzie
A ty sie może połóż odpocznij bo jak tam jest fasolka to musisz dbać o siebie i do lekarza! lub betka.... senność zmęczenie piersi a nóz ciąża i życzę tego z całego serduszka

Jestem tak zmęczona że ledwo się zwlokłam żeby kotlety usmażyć:-D

wiesz co sama nie wiem bo jak dzis mam owulacjie dopiero to chyba bez sensu betke robić w pon ale od juz tygodnia bole mam brzucha i jajników a dzis test wykazał owu...i piersi bolą sutki... i jajniki oczywiście . ja poczekam moze 6dni jescze jak coś ale TY kochana koniecznie idz i czekam na wynik1!!

Ostatnia edycja:
wiesz co sama nie wiem bo jak dzis mam owulacjie dopiero to chyba bez sensu betke robić w pon ale od juz tygodnia bole mam brzucha i jajników a dzis test wykazał owu...i piersi bolą sutki... i jajniki oczywiście . ja poczekam moze 6dni jescze jak coś ale TY kochana koniecznie idz i czekam na wynik1!!
a testy owu nie wychodzą pozytywnie w ciąży??

Kochana takie wiadomości to my w małym paluszku mamy:) Bardziej sobie leniwie gdybamy:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry