• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki ale czy ty jestes w ciązy ? Czy podejrzewacie ciążę i czy mozesz być. Nie powiedział gin skąd to krwawienie. Byłas dzis na staraczkach i zaciekawiło mnie bardzo jak wizyta.

reklama
WITAM , dziewczyny byłam u gin, narazie nic nie widzi ale wysłał mnie na badanie krwi- wczoraj zrobiłam wynik- 202,79 beta HCG jestam w ciąży:tak:, tak się cieszę , mąż nie mógł w to uwierzyć dopóki nie zobaczył wyników.Nadal nie moę w to uwierzyć jestem ok. 3 tyg. ciąży, TAK SIE O TO MODLIŁAM ŻEBY DAĆ MOJEJ CÓRECZCE RODZEŃSTWO, obym maleństwo donosiła i rdrowe urodziła:tak:,
pozdrawiam was i życzę wam dzidzusia , mnie sie udało i wam sie uda

poziomki ale czy ty jestes w ciązy ? Czy podejrzewacie ciążę i czy mozesz być. Nie powiedział gin skąd to krwawienie. Byłas dzis na staraczkach i zaciekawiło mnie bardzo jak wizyta.

Gin powiedział że może to być ciąża raczej nie pozamaciczna,ale również jakieś niewyjaśnione krwawienie.
W pon planuje usg i powinno się wszystko wyjaśnić

WITAM , dziewczyny byłam u gin, narazie nic nie widzi ale wysłał mnie na badanie krwi- wczoraj zrobiłam wynik- 202,79 beta HCG jestam w ciąży:tak:, tak się cieszę , mąż nie mógł w to uwierzyć dopóki nie zobaczył wyników.Nadal nie moę w to uwierzyć jestem ok. 3 tyg. ciąży, TAK SIE O TO MODLIŁAM ŻEBY DAĆ MOJEJ CÓRECZCE RODZEŃSTWO, obym maleństwo donosiła i rdrowe urodziła:tak:,
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SUUUUUUUUUUUUUUUUPER
Przesyłaj ciążowe fluidki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gratuluję i życzę spokojnych 9mięsiecy:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry