Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mocno trzymam kciuki;-)
Cieszmy sie z tymi ktore zafasolkuja wymieniajmy sie doswiadczeniami i rozmawiajmy o wszytskim bo siedzac tutaj cały dzien mozna zwariowac..myslac tylko czy to ciaza czy nie ciaża..julianka - ni9e odczytuje sie testu po tak długim czase, bo prawie zawsze na skutek różnych reakcji wychodzi pozytywny, jedynie test odczytany w czasie przewidzianym przez producenta jest wiarygodny. A jeśli chodzi o objawy, to każda która długo czeka na cud Ci powie, ze miała juz wszystkie możliwe objawy ciąży. Dopóki sie nie staramy to nie obserwujemy tak swoich ciał i to co do tej pory przechodziło niezauważone, teraz widzimy i odczytujemy z nadzieją, ze sie udało. Ja przez ostatnie 3 lata miałam już wszystkie możliwe objawy, nie ma takiego, którego bym nie miała. A paradoksalnie w cyklu w którym zaskoczyłam nie zauważyłam kompletnieniczego - absolutnie nic mnie nie zaniepokoiło lub dało do myślenia (niestety radość nie trwała długo - ale to juz inny temat) W każdym razie jedyne co mogę Tobie i innym początkującym staraczkom poradzić - to nie obserwujcie sie i nie szukajcie na siłę znaków, ze sie udało - jak nadejdzie ten dzień to fasolka sie na pewno ujawni. Warto poczekać spokojnie do terminu @ i po tym czasie zrobić test.
Trzymam kciuki za kazdą która walczy!!!