karolciak22
Fanka BB :)
zuzu2pisz pisz bo wszytskie czekamy na informacje;-) 3mam mocno kciuki oby sie odalo..ale pamietaj nie teraz to nastepnym razem;-) wiec nie masz sie czym smucic ani dolowac gdyby co!!! bo kazda kobieta jest inna;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
nie rób sikaczy tylko zrób betke i będzie jasne

No No może to wkońcu to oby i z całego serduszka życzę!
POZIOMKI---> WIEM ZE ZA WCZEŚNIE ale idę bo mialam w czerwcu być na kontrolę bo kiedys miałam robioną krio i tak mialamm się wybrać a gin u mnie jest tlko 2 razy w mc a to okres a to praca mi nie pozwalała ech.. i tak ok 2 mc bo wakacjie...więc też idę teraz jak mogę pewnie da skierowanie na bete tak jak piszesz zobaczymy co powie dziś moja szwagierka pisała esa ze śnilo jej sie ze jestem w ciązy a dzis mi sniła sie rodzinka moja a to znaczy w senniku ze moze cos się powiększy tylko czy u mnie czy u innych heheh oj a co GŁOWY DO GÓRY I JUŻ
hehe nie nie ale ja chodzę prywatnie i zjeżdza z większego miasta tylko 2 razy wiec po co mam jechać 70km jak on przyjezdza.. a super lekarz jedyny co mnie wyleczył a kiedyś inni z mojego miasta leczyli mnie 2 lata i nic a ten ok 4mc kuracji i jest juz wszytsko ok więc bardzo go lubie i mam chyba tylko do niego zaufanie.. wiec muszę tak czekac jak to napisałaś hehh na bezludziu heh.. pozdrawiam!
tylko akurat w plodne moi rodzice spali za sciana:O