Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zuzumozesz upiec ciasto..albo ostatnio grupowo robilysmy gofry
dajcie znac po wizytach ja sie dzisiaj umowilam na wizyte na 26.08 i powiem "okuliscie" ze chce zajsc w ciaze i niech mi pomaga..heheheh zartuje oczywiscie ale musze sie go doradzic bo ja mam nadzerke i wlasnie boje sie ja usunac przed ciaza...nie wiem ale dlatego tez moze nie da sie mnie zaplodnichehe nie mowilam mu ze planujemy dzidziusia ale przy nastepnej wizycie powiem i niech radzi mi co mam robic
hehe a u mnie burza przeszla..oby uciekla jak najdalej bo o 17 wychodze z pracy i chce miec suche stopy bo mam japonki hehehe
Ja tez mialam nadzerke i ginek mowil, zeby sie nie stresowac ze juz jest wyleczona i spokojnie mozna sie staracwiec sie wzielismy do roboty
Dziewczyny macie pomysl na romantyczny wieczor? (blagam tylko nie kolacja bo jemy zawsze wszyscy razem tzn: ja+moj+tesciowie+brat mojego)
zuzuoczywiscie ze twoje objawy moga wskazywac na ciąże ale niestety wcale nie muszą...musisz byc cierpliwa i jeszcze troszke poczekac i wszytsko sie wyjascimocno trzymam kciuki;-)
witam wszytskie nowe dziewczyny juz sie nie umie polapac ile nas tu jest;-)
chcialam Wam powiedziec drogie kolezanki ze troche źle robimy...nie musicie sie oczywiscie ze mną zgadzać ale myślę że nie powinnyśmy kto pisze jakie ma objawy utwierdzac go w tym ze to napewno ciąża..(poprzedni cykl-dziekuje za wsparcie ale dlatego ze wsyzztskie bylysmy pewne ze napewno ebdziemy mialy fasolki to tym bardziej bolalo rozcarowanie) moze powuinnysmy bardziej rozmawiac na inne tematy..oczywiscie wspierac sie w starankach (ale bez przesady) bo sama po sobie wiem od kiedy tu przyszlam i piszac swoje objawy wlasnie mialam nadzieje ze otrzymam odpowiedz od forumowiczek"tak to napewno objawy ciazy" a przeciez nie o to chodzi bo pozniej bardziej bolinie zmienia to faktu ze naprawde wszytskim Wam kibicuje i trzymam caly czas dzien i w nocy kciuki za was wszytskie!!!! bo przeciez kazda z nas tu jest dlatego ze pragnie dzidziusia!!
Cieszmy sie z tymi ktore zafasolkuja wymieniajmy sie doswiadczeniami i rozmawiajmy o wszytskim bo siedzac tutaj cały dzien mozna zwariowac..myslac tylko czy to ciaza czy nie ciaża..
a propop nie wiem jak u Was ale u mnie jest ciemno jak o 21 ,leje niemiłosiernie i burza jest ze az mnie ciary przechodza..a ogolnie lubie burze:-)
Wiem, że nie powinno się robić testu przed @Teraz cierpliwie czekam do @ (niech ani waży się przyjść). Jednak moja cierpliwość jest wystawiona na ciężką próbę. 10 lat czekałam aż mąż się zdecyduje na drugie dziecko...teraz mam obawy, że on się rozmyśli zniecierpliwiony długim niepowodzeniem...to nasz 2-gi cykl...a ja dwudziestką nie jestem (niestety)...
LILITH - też mi wyszedł taki wynik....![]()