reklama
moje dodziowe kalosze![]()
ło raty boskie, ale fajaniarskie gumioki :-)

A
aga4444
Gość
fajne te gumioki :-)moje dodziowe kalosze![]()
passingby
Fanka BB :)
A ja lubie takie rzeczy: FilcoweFantazje - biżuteria artystyczna, biżuteria z filcu, filcowe kolczyki - Strona główna

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
ja mam pytanie z innej beczki .... aktualnie haftuje metryczki dla dzieci siostry ... niebieska i rozowa ... no i tu pytanie... :| Ciezko znalesc ramki takie same ale w kolorze rozu i niebieskiego ;/ ;/ ;/ jakie mam je kupic ?
czarne? nie bedzie ponuro ? dodam ze scianny ma zielono zolte w pokoju ... :| i myslalam zeby kupic wlasnie takie kolory ale jak to bedzie wygladac np rozowa metryka w zielonej ramce ;/ macie pomysl? czy czarny nie bedzie za ciemny ? :|
katrenki
Fanka BB :)
a moze w takim odcieniu jak meble w pokoju?
ja mam pytanie z innej beczki .... aktualnie haftuje metryczki dla dzieci siostry ... niebieska i rozowa ... no i tu pytanie... :| Ciezko znalesc ramki takie same ale w kolorze rozu i niebieskiego ;/ ;/ ;/ jakie mam je kupic ?czarne? nie bedzie ponuro ? dodam ze scianny ma zielono zolte w pokoju ... :| i myslalam zeby kupic wlasnie takie kolory ale jak to bedzie wygladac np rozowa metryka w zielonej ramce ;/ macie pomysl? czy czarny nie bedzie za ciemny ? :|
A moze bys kupila jasne drewniane ramki ??
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja mam pytanie z innej beczki .... aktualnie haftuje metryczki dla dzieci siostry ... niebieska i rozowa ... no i tu pytanie... :| Ciezko znalesc ramki takie same ale w kolorze rozu i niebieskiego ;/ ;/ ;/ jakie mam je kupic ?czarne? nie bedzie ponuro ? dodam ze scianny ma zielono zolte w pokoju ... :| i myslalam zeby kupic wlasnie takie kolory ale jak to bedzie wygladac np rozowa metryka w zielonej ramce ;/ macie pomysl? czy czarny nie bedzie za ciemny ? :|
ooo wlasnie to mialam napisać! Albo tak jak Katrenki pisze pod kolor mebli. A duże te rammki? Bo u mnie duzy wybór kolorów, ale dość standardowe rozmiary.moge popatrzeć...A moze bys kupila jasne drewniane ramki ??
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
no zoabcze na dnaich co u mnie znajde ;/;/ a ramki 24x30ooo wlasnie to mialam napisać! Albo tak jak Katrenki pisze pod kolor mebli. A duże te rammki? Bo u mnie duzy wybór kolorów, ale dość standardowe rozmiary.moge popatrzeć...
Podziel się: