Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moje dodziowe kalosze![]()
:-) wszystkie żaby w kałużach poszaleją hehe 

fajne te gumioki :-)moje dodziowe kalosze![]()
ja mam pytanie z innej beczki .... aktualnie haftuje metryczki dla dzieci siostry ... niebieska i rozowa ... no i tu pytanie... :| Ciezko znalesc ramki takie same ale w kolorze rozu i niebieskiego ;/ ;/ ;/ jakie mam je kupic ?czarne? nie bedzie ponuro ? dodam ze scianny ma zielono zolte w pokoju ... :| i myslalam zeby kupic wlasnie takie kolory ale jak to bedzie wygladac np rozowa metryka w zielonej ramce ;/ macie pomysl? czy czarny nie bedzie za ciemny ? :|
ja mam pytanie z innej beczki .... aktualnie haftuje metryczki dla dzieci siostry ... niebieska i rozowa ... no i tu pytanie... :| Ciezko znalesc ramki takie same ale w kolorze rozu i niebieskiego ;/ ;/ ;/ jakie mam je kupic ?czarne? nie bedzie ponuro ? dodam ze scianny ma zielono zolte w pokoju ... :| i myslalam zeby kupic wlasnie takie kolory ale jak to bedzie wygladac np rozowa metryka w zielonej ramce ;/ macie pomysl? czy czarny nie bedzie za ciemny ? :|
ooo wlasnie to mialam napisać! Albo tak jak Katrenki pisze pod kolor mebli. A duże te rammki? Bo u mnie duzy wybór kolorów, ale dość standardowe rozmiary.moge popatrzeć...A moze bys kupila jasne drewniane ramki ??
no zoabcze na dnaich co u mnie znajde ;/;/ a ramki 24x30ooo wlasnie to mialam napisać! Albo tak jak Katrenki pisze pod kolor mebli. A duże te rammki? Bo u mnie duzy wybór kolorów, ale dość standardowe rozmiary.moge popatrzeć...