reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

super akaatka, dzieki bardzo :tak:

Katik - karton może Ci się nie zmieścić, ale jak wypakujesz elementy to śmiało się wszystko zmieści - blat ma średnicę jakiś 35cm, nogi około 30cm - nie mirzyłam, tak na oko.
no to zadowalajaca mnie informacja:tak:

wlasnie dzwonilam do ojca - juz sie ubiera i szoruje do Biedronki heheheheh:-D
Aga, masz racje...tak zrobie jak piszesz...po co go jeszcze w wierceniu wyreczac...
Katik, bossska jestes :-)
wiem:-D:-D:-D:-D

reklama
qrcze Aniez Hania niby taka drobna wazy 13 kg ma 2,5 i nosi 104 moze jest wysoka? nie wiem bo za bardzo porównania nie mam

Po prostu ją zmierz :) Kuba waży 16 kilo a mierzy 106 cm :))) ale niektóre ciuszki na 104 są za małe a inne za duże... bo producenci w nosie mają rozmiarówkę. Mam też inny problem- on jest chudziutki i jak cich na długości jest OK to Kubulek w nim pływa... no ręce opadają.

reklama
Mój Janek ma ciut ponad 16 kg. Jak go mierzyłam to ma gdzieś 99 cm. Ubranka 98 ma praktycznie za małe (szczególnie spodnie) a 104 za duże :szok: z doopy mu dosłownie spadają... Bluzki już tylko 104 mu ubieram bo 98 ma przykrótkawe. Na długość 104 ma albo o 5 cm za duże (i to rozumiem) albo ok 10 cm za duże (i tu juz nie rozumiem :-p) No i też wszyscy myślą ze 4 lata ma... coś te dzieci widzę wszystkie wielkie jak na swój wiek

Do góry