reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U Lekarza... szczepienia, choroby i wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Ja tez wmiarę wysoka 172 tata ponad 180 wiec i Niki dośc duzy jest...ale to chyba nie ma nic wspolnego bo moja mama malutka tata tez amy z siora duze dziewoje :)

niezle, to nie dziwie sie ze twoj Kubus tak ladnie rosnie

a swoją drogą to patrząc na twoje zdjęcie wyobrazalam sobie ze jestes niska :) ale to dlatego ze troszke z buzi jestes podobna do mojej kolezanki ze studiow i ona byla niska i stąd takie moje skojarzenie

Hmm tak mnie zastanawia czy czasem ta Twoja koleżanka ze studiów nie miała dwóch sióstr i brata, bo jedna z tych sióstr chodziła ze mną na studia i też mi fiołkową ze zdjęcia przypomina a one wszystkie 3 siory podobne więc może czasem:-D

Ja mam 164 cm i jestem drobna a M 183 i dość dobrze zudowany, nie gruby ale dość konkretny facet no i Marcel typowo w tatę się wdał i podobieństwem twarzowym i posturowym:-D

reklama
My byliśmy wczoraj na szczepieniu. Mały waży już 7850 g. Lekarka tym razem się do niczego nie przyczepiła, aż byłam w szoku, bo bardzo chwaliła postępy Szymka i że ładnie przybiera. Od początku zaprezentował, co umie, bo na dzień dobry fiknął na brzuszek. Z resztą ostatnio cały czas się tym zajmuje :)

Do góry