reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

Ja ostatnio postanowiłam rozejrzeć się za wózkiem. Znalazłam coś takiego : http://http://www.swiatwozkow.pl/product_info.php?products_id=266
Myślę, że to dla nas najodpowiedniejszy typ wózka. Ale powiedzcie co wy myślicie o tym wózku?

Ja na pewno będę szukała wielofunkcyjnego wózka, a nie samej gondoli, no i koniecznie będzie musiał być lekki, bo nie mam zamiaru się przemęczać przy wnoszeniu go po schodach :) Ale jeszcze trochę czasu mam, więc na razie sobie tym głowy nie zawracam, dopiero bliżej porodu się porozglądam dokładniej :)

reklama
SONIA no ja właśnie będę szukała coś w stylu tego wózka, ale biorę pod uwage też inne możliwości, jakbym znalazła coś co mi nie odpowiada w tym wózku. Chciałabym przed zakupem doładnie obejrzeć taki wózek na żywo i wtedy ostatecznie ocenię ;).

TAB ja wózek kupię gdzieś w 7 msc. myśle, ale już patrze i powoli wybieram, bo tak na ostatnią chwilę to też niedobrze moim zdaniem. A teraz wszystko już będe miała doładnie przemyślane, powybierane ;)

Z uwagi na czeste wypady za miasto szukamy wozka terenowego. Chcemy aby tez byl wygodny w cyklu miejskim. Jak na razie moja uwage przykul jane

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=905&<osCsid>

Nie widzialam go jeszcze na zywo, jedynie zdjecia katologowe i zdjecia dotychczasowych uzytkownikow.

Ale wciaz szukam...ktoz wie moze znajde cos co bardziej przykuje moja uwage.

Ostatnia edycja:
goyap polecam x-landera xt super nadaje sie nawet do trakingu ;) my wlasnie w koncu na taki sie zdecydowalismy a cenowo wychodzi bardzo korzystnie :)

mi się najbardziej podobaja wózki, które nie sa dostępne w Polsce, a na pewno nie znajdę ich w trójmieście, tak samo z chustami, taki mam cięzki charakter pod tym względem ;-)

dziewczyny temat wózków, to jest temat rzeka, my mamy po amelce beżowy, wiec dla chłopca bedzie pasował, ale nie w tym rzecz; ile wózków tyle opinii, zastanówcie sie przed wyborem czego oczekujecie, żeby taki sprzet spełniał, czy ma byc wielofunkcyjny, czy lekki, czy siaki i owaki i polecam spacer do sklepu z takim sprzetem, panie które tam pracują, mają doświadczenie i polecą coś napewno, a kupować nie musicie od razu w sklepie, no chyba, że chcecie wyrzucić 3 tysiace na kilka miesięcy:nerd:

Ostatnia edycja:
POZIOMKOWA w zupełności się zgadzam:tak:. Nie można ogólnie powiedzieć czy wózek jest dobry czy nie, bo każda z nas ma inne oczekiwania.

To moja 5 ciąża,także wiem co ile posłuży.Wózek to mam zamiar dopiero w styczniu kupić,no chyba,że dostanę jakiś,to nie będe na darmo kasy wydawać,bo mi szkoda.Jeżeli będę musiała jednak kupić,to nie droższy jak za 600zł,a sa bardzo fajne.

reklama
Poziomkowa jeśli chodzi o chusty NATI to bardzo dobry wybór! JA swojego maluszka cały czas noszę w tkanej bambusowej, bo lato. Polecam Wam dziewczyny chusty do noszenia dzieci, choć na początku używałam chusty elastycznej POLEKONT jest łatwiejsz w wiązaniu i już takiego miesięcznego szkraba można w niej nosić!
Poczytajcie sobie o chustach!

A wózki to temat rzeka :)))) Ja polecam tylko dużo pompowane koła, bo to na prawdę wygodne rozwiązanie i dla mamy, do spacerowania i dla dziecka!

Do góry