reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wrzesień 2010...

hej dziewczyny jestem tutaj nowa,ale czytam was juz dluzszy czas i stwierdzilam ze jednak czas sie odezwac bo rozwiazanie tuz tuz:) a mianowicie moj termin to 10 wrzesien ale mam takie jakies odczucie ze jednak skonczy sie to szybciej;) mam czasami takie odczucie jak mnie tam na dole cos kuje i zastanawiam sie co to jest, wizyta u lekarza jutro wiec moze mi cos powie.;-) Jeszcze raz witam was wszystkie serdecznie obiecuje ze bede sie czesto udzielac:happy: Caluje wszystkie ciezaroweczki:happy:

reklama
hej dziewczyny jestem tutaj nowa,ale czytam was juz dluzszy czas i stwierdzilam ze jednak czas sie odezwac bo rozwiazanie tuz tuz:) a mianowicie moj termin to 10 wrzesien ale mam takie jakies odczucie ze jednak skonczy sie to szybciej;) mam czasami takie odczucie jak mnie tam na dole cos kuje i zastanawiam sie co to jest, wizyta u lekarza jutro wiec moze mi cos powie.;-) Jeszcze raz witam was wszystkie serdecznie obiecuje ze bede sie czesto udzielac:happy: Caluje wszystkie ciezaroweczki:happy:
witamy i czekamy ;-)

witaj na forum

Witaj Maja :)wiesz tu kazda z nas juz ma jakies bole, skurcze itp a prawda jest taka, ze to o czym piszesz to moze byc wszystko i nic:)i tak zadna z nas nie zastapi lekarza, ale pomyslow mozemy podsunac Ci kilka:)dziewczyny pisaly, ze kluje jak skraca sie szyjka, co w Twoim przypadku juz calkiem mozliwe, moze byc to efekt rozciagania, a rowniez cos z pecherzem...wiec sama widzisz?lekarz Ci jutro powie...mnie np. kluje czasami jak dzidzius sie wierci i kopnie w cos, az podskakuje:)))ale nie martw sie!chyba, ze boli naprawde mocno, wtedy jedziemy do szpitala...

Akderk - a maz nie pamieta co mu sie snilo?dobre to...nawet w snie Ci kwiatki daje:))))na pozniej...

Monia - a propo czkawki, ja mialam wczoraj z Malym w tym samym czasie:)

Ostatnia edycja:
Witaj maja888!!!!!!!!!! Zapraszamy na wszystkie wątki, mało czasu zostało ale musimy się jakoś poznać.:tak::-D

DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WSZYSTKO SKOŃCZYŁO SIĘ SUKCESEM!!!!!!!!!! Może jeszcze nie pora świętować ale już mi kamień z serca spadł :tak::-D teraz mogę mieć pewność, że to co zrobię w domu zostanie dla mnie i moich dzieci....tak się cieszę... a wasza zasługa w tym ogromna...DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!
Potem napiszę dokładnie co i jak:tak:

alcia81 nic nie pamięta , on zawsze tak ma , a ja mogłabym z kolei pisac książki o swoich snach;-)
lilu02
super Gratulacje !!!!:-):-):-)
Maja witam :-)

no tak w sumie racja jestesmy juz na takim etapie ze pewnie wiekszosci dziewczyn takie dolegliwosci dokuczaja mam nadzieje ze jutro sie dowiem o co chodzi:-) ufffff ale duchota az tchu zlapac nie mozna:szok:

reklama
Do góry