reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrzesień 2010...

oj Małpko nie wiem jak będzie z tym nierodzeniem bo mam skurcze co 15 min... wziełam nospę i poczekam co będzie dalej jak nie pomoże to chyba będę budzić męża z paniką w oczach....

a tak przy okazji to wcale nie jesteś głupia

reklama
Ha dziś tylko jedno siku było w nocy:szok::szok::szok::szok::szok::szok: normalnie szok!!!!
Ale i tak od piatej leżałam gapiąc się w sufit.

Wy tu nie które płakacie ,że macie dość ciąży ja już też jestem zmęczona ,tylko , że ja muszę jeszcze te 2 tyg wytrzymać choćbym miała nogi zaciskać -dziś start z łazienką , a we wtorek cykliniarz i muszę to jakoś znieść ,a no i mój B. Wspaniałomyślny mówi tak wczoraj że jak skończymy ten remont to mnie do kina nawet zabierze -hahhaha łaskawca jeden szanowny :-D:-D:-D:-D:-D
A ja bym już chciała łóżeczko dla maluszka wreszcie rozstawić a tak musze poczekac do czwartku.

Beniaminko
mam nadzieję że już ci lepiej
Beti nie martw się będzie dobrze i powodzenia u lekarza
Wstrętnamałpa wiadra i wanny inteligencji lepiej ci nie dawać bo ci się jeszcze w dupce poprzewraca;-);-);-);-);-);-) i co wtedy ?????

a w ogóle to zaraz chyba mojego B. obudzę bo robota na niego czeka przecież ,a ileż można spać no nie?? łazienka sama się nie zacznie robić.

Wstrętnamałpa ja zdałam za 3 razem nie przejmuj się i idź na kolejny :-)
Beniaminko herbatka malinowa najlepsza na przeziębienie dziś pewnie będzie o niebo lepiej:-)
Maja nie przejmuj się zauważyłam że facetom ostatnio coś odwala.. :crazy:
Akderk dobrze napisałaś że od nadmiaru jej się w ... poprzewraca aż się uśmiałam, a przy okazji gratuluję wspaniałomyślnego męża.

u mnie jakoś ostatnio pod górkę właśnie zostałam samotna mamą.. :-:)baffled:i chyba zaczyna się cieszyć że tak postąpiłam po 6 latach..
co wy byście zrobiły gdybyście nakryły przypadkiem swoich lubych na jakichś dziwnych interesach i w dziwnym miejscu z dziwną osobą jeszcze jak mnie zobaczył to myślałam że samochód nam rozwali ruszając stamtąd... wiedząc iż kiedyś był już zamieszany w coś podobnego :-(
a 30 min. wcześniej by wam powiedział że jedzie(w piątek popołudniu) z kolegami do "Warszawy"na pokaz samochodów i wraca w sobotę wieczorem.
Jeju czy to wszystko musi być takie trudne..:angry:

u mnie jakoś ostatnio pod górkę właśnie zostałam samotna mamą.. :-:)baffled:i chyba zaczyna się cieszyć że tak postąpiłam po 6 latach..
co wy byście zrobiły gdybyście nakryły przypadkiem swoich lubych na jakichś dziwnych interesach i w dziwnym miejscu z dziwną osobą jeszcze jak mnie zobaczył to myślałam że samochód nam rozwali ruszając stamtąd... wiedząc iż kiedyś był już zamieszany w coś podobnego :-(
a 30 min. wcześniej by wam powiedział że jedzie(w piątek popołudniu) z kolegami do "Warszawy"na pokaz samochodów i wraca w sobotę wieczorem.
Jeju czy to wszystko musi być takie trudne..:angry:
[/COLOR][/COLOR][/COLOR] [/B][/COLOR]

jesli bym to potwierdzila to pewnie odobnie bym postapila
ale w Twoim stanie to nielatwa decyzja wiec duzo sily zycze

Beniaminko zdrowka

Beti jak dzis ten hemoroid

Justyna czyzbys byla nastepna:)

dzien dobry
wstalam i u mnie nadal nic
juz wczoraj pogodzilam sie z mysla ze chyba jak sie zacznie to od razu sie narodzi
wiec juz nie marudze

kawka stuk puk

Witam dziewczyny!

Trochę mnie nie było, a tu takie wspaniałe wiadomości od Angelus! :-) Wszystkiego najlepszego dla ciebie i córeczki!

Beniaminka - dużo zdrówka dla ciebie! Mam nadzieję, że dziś czujesz się już lepiej!

Wstrętna małpko - nie załamuj się! I tak jesteś bardzo dzielna kobitka. Ja do tej pory boję się nawet zapisać na kurs, nie mówiąc już o zdawaniu egzaminu w tak zaawansowanej ciąży! Na pewno zdasz za następnym podejściem!!!!

Trzymam też kciuki za Aguskę! Ciekawe, jak się czuje tam w szpitalu?

Dziś piękna pogoda się zapowiada! Ale wyruszyłabym na jakiś spacerek, albo lepiej na zakupy!!!! Ale na razie to pozostaje w strefie marzeń! Teraz mam cel - wytrzymać do 31 września!!! a dalej zobaczymy co powie gin!
Cieszę się, że załatwiłam już sprawę wózka dla synusia! Mam nadzieję, że na początku przyszłego tygodnia już będę go miała w domu! Została mi jeszcze sprawa łóżeczka!

Pozdrawiam was serdecznie! Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

hej hej :)
dorotko tak jak wczoraj pekł tak dziś z ej małej dziurki jak podcieram tyłek to leci krew no i przy dotyku pobolewa...zaraz wstanę i się wykapie oszuszę i zakleje plajsterkiem :) bo boje się że przeleci a na wizycie pokażę go ginkowi może coś zaradzi....wiesz aż boję się iść załatwić bo znowu ta krew będzie :(

Witam się kawowo:-)

Ksiulka - podejmujesz niełatwą decyzję, siły i wytrwałości życzę, ale fakt faktem niewarto narażać rodziny na nieprzyjemności, nie można pozwalać się okłamywać, szczerość i lojalność jest najważniejsza:tak:Ja kocham swojego D ponad wszystko ale jeśli kiedyś przekroczy granice o której doskonale wie, odejde..

Wstrętnamałpko- głowa do góry, w stresie popełnia się najprostsze błędy. Ja na placu manewrowym wykonałam wszystkie figury bezbłędnie, na końcu okazało się że nie zapięłam pasów wsiadając do auta:szok::szok:

Beniaminka, Beti - zdrówka!!

Słonecznego dnia kobitki:-)

reklama
Witam kobitki!
Kasiula nie zazdroszcze sytuacji...moze pozwól mu sie wytłumaczyc najpierw...ach sama nie wiem jakbym zareagowała.Pewnie tak jak Ty.
Beniaminka zdrówka zycze, znam to choróbsko kiedys miałam dwa razy w roku...masakra ta angina, ja to zazwyczaj nic przełknac nie mogłam nawet sliny...
Wstretnamałpko...ja tez taki głupi bład zrobiłam na jednym z egzaminów...ale wsciekła byłam, tym bardziej ze egzaminator mnie pytał kilka razy czy nie zapomniałam o czyms, a ja głupol nie wiedziałam o co mu chodzi...myslalam ze chce mnie troche podenerwowac, a on chciał pomóc...Widzisz ja to dopiero głupol bez krzty inteligencji.
Zycze udanych wizyt!

Do góry