czesc Kobiety !ja po wizycie, dopiero nadrobilam co pisalyscie i jakprzeczytalam, ze Mysia moze w szpitalu, od razu polecialam szukac telefonu w torebce, bo mam jej numer )))ale ona zameldowala sie wczesiniej - ale jak by co, pisz Mysiu!ja tylko dzisiaj bylam caly dzien poza domem...
)))ale ona zameldowala sie wczesiniej - ale jak by co, pisz Mysiu!ja tylko dzisiaj bylam caly dzien poza domem...

no wiec Filip, ma sie dobrze, wazy 2,5 kg i pieknie sie usmiechal do rodzicow ))serio, myslalam , ze lekarka go nie pomierzy, bo nie chciala mu przerywac, jak sie ladnie popisywal
))serio, myslalam , ze lekarka go nie pomierzy, bo nie chciala mu przerywac, jak sie ladnie popisywal ))Slonko kochane
))Slonko kochane ))teraz jeszcze bardziej tesknie za nim...
))teraz jeszcze bardziej tesknie za nim...
ale pani doktor stwierdzila, ze nastepne 2 tyg. na pewno nie urodze i kazala odstawic wszystkie leki!zwlaszcza jak jej powiedzialam, ze znowu nie spalam pol nocy, bo maly mnie uciska na watrobe..ona stwierdzila, ze to nie on, tylko duphaston, w dodatku + nospa+ magnez+witaminki!wiec wszystko odstawiamy, po pierwsze dla watroby, po drugie powiedziala, ze nie chce zebysmy 2 tygodnie po terminie porod wywolywali z 4 kg. bobasem! nospe moge brac doraznie, albo gdyby nerka bolala - bo zastoj wciaz jest!ale dzidzius jest w pelni dojrzaly, wiec nie ma co sie martwic, tylko chemie odstawiac...i cale szczescie, bo szczerze w nocy znowu sie meczylam, a rano wymioty..uch..jak w pierwszym trymestrze!i co najlepsze - 4 tyg. temu byl bardzo nisko i naciskal na szyjke, a teraz jest bardzo wysoko!i tu pani doktor stwierdzila, zasluga oszczedzania sie!i powiedziala, ze gorsze jest dlugie siedzenie w jednej pozycji niz chodzenie, bo siedzac "wciskamy dziecko" na dol....

przepraszam , ze jest tylko o mnie, ale po takiej wizycie, chodze jak w oblokach
ale z tego co doczytalam, to u Was humorki tez calkiem, calkiem ))tylko Karolina wsiekla
))tylko Karolina wsiekla ale mam nadzieje, ze sie wyspalas Kochana i Ci lepiej
ale mam nadzieje, ze sie wyspalas Kochana i Ci lepiej chociaz tyle Twojego...jak kac przejdzie, bedzie znowu przepraszal
chociaz tyle Twojego...jak kac przejdzie, bedzie znowu przepraszal
SPOKOJNEJ NOCY MAMUSIE I TERAZ DOTYCZY DZIECIACZKOW ROWNIEZ
I TERAZ DOTYCZY DZIECIACZKOW ROWNIEZ

no wiec Filip, ma sie dobrze, wazy 2,5 kg i pieknie sie usmiechal do rodzicow
ale pani doktor stwierdzila, ze nastepne 2 tyg. na pewno nie urodze i kazala odstawic wszystkie leki!zwlaszcza jak jej powiedzialam, ze znowu nie spalam pol nocy, bo maly mnie uciska na watrobe..ona stwierdzila, ze to nie on, tylko duphaston, w dodatku + nospa+ magnez+witaminki!wiec wszystko odstawiamy, po pierwsze dla watroby, po drugie powiedziala, ze nie chce zebysmy 2 tygodnie po terminie porod wywolywali z 4 kg. bobasem! nospe moge brac doraznie, albo gdyby nerka bolala - bo zastoj wciaz jest!ale dzidzius jest w pelni dojrzaly, wiec nie ma co sie martwic, tylko chemie odstawiac...i cale szczescie, bo szczerze w nocy znowu sie meczylam, a rano wymioty..uch..jak w pierwszym trymestrze!i co najlepsze - 4 tyg. temu byl bardzo nisko i naciskal na szyjke, a teraz jest bardzo wysoko!i tu pani doktor stwierdzila, zasluga oszczedzania sie!i powiedziala, ze gorsze jest dlugie siedzenie w jednej pozycji niz chodzenie, bo siedzac "wciskamy dziecko" na dol....
przepraszam , ze jest tylko o mnie, ale po takiej wizycie, chodze jak w oblokach
ale z tego co doczytalam, to u Was humorki tez calkiem, calkiem
SPOKOJNEJ NOCY MAMUSIE

Ostatnia edycja: 

OJEJ MOŻNA SIEDZIEĆ I PŁAKAĆ
 OJEJ MOŻNA SIEDZIEĆ I PŁAKAĆ 

to skurcze B-H,  tak tylko by cie zirytowac
to skurcze B-H,  tak tylko by cie zirytowac ja tez takie cos mam, coraz czesciej by bylo zabawniej
ja tez takie cos mam, coraz czesciej by bylo zabawniej

i jak tu sie zloscic na Myszke
i jak tu sie zloscic na Myszke
 ale wszystko poprane,czekaja mnie jeszcze mini zakupki tu i owdzie
ale wszystko poprane,czekaja mnie jeszcze mini zakupki tu i owdzie