reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Hej dziewczyny
no i rozpoczął mi się ten stresujący tydzień. Nie jestem w stanie myśleć o niczym innym jak tylko o tej czwartkowej komisji, stres mnie zżera. I jeszcze ten nieszczęsny piątek, który rozstrzygnie czy wracam do pracy czy nie. Jak to wszystko przeżyję to nie wiem.......

talia to masz zapasy od teściowej, mi się pokończyły właśnie:sorry2:
marta ja co do spotkania to czekam najpierw na koszty
madzienka, karlita nie chodziło mi o Gabi i Jułę tam pewnie masę innych dzieci jest:sorry2:...zobaczymy;-)

młody wstał i je obiad,

mam ochotę na frytki i chyba zaraz się przejdę do sklepu:tak:

Hej dziewczyny
no i rozpoczął mi się ten stresujący tydzień. Nie jestem w stanie myśleć o niczym innym jak tylko o tej czwartkowej komisji, stres mnie zżera. I jeszcze ten nieszczęsny piątek, który rozstrzygnie czy wracam do pracy czy nie. Jak to wszystko przeżyję to nie wiem.......

Trzymamy kciuki będzie dobrze....

Maltanka nie daj prosic się!!!!!Kto jeszcze chętny na bąbelki w spa???

Ja się oddelegowuję bo pranie muszę rozwiesić i firankę w salonie zaczepić - jakoś mnie na porządki zebrało - 2 okna już umyte:-p:tak:.
Madzienka, a do której planujecie relaksować się w SPA?

Ostatnia edycja:
fotki dopiero będą jak pozbieram od fotografów, bo u nas jest tylko kilka zdjęć z domu:sorry2:
aaaaaa....zrobiłam nową sałatkę na chrzciny...ciekawe połączenie :-pi podobno wyszła super:-p...ja niestety nie mogłam skosztować, bo ze śmietaną:-(
hehe....maleństwo zawołało tatę, by je utulił do snu:-D:-D

oj, przydałaby Ci się pomoc:tak::tak:
spotkanie 30 sierpnia w Bugi z fizjoterapeutą:tak:

sporo za czesanie i jakoś długo:szok:

ojej. trzymam kciuki by to nie było nic poważnego:tak:

nie dawaj się wykorzystywać!!!!!!!!! podział obowiązków MUSI BYĆ!!!!!

nie jesteśmy robocopami!!!!!

a ja powinnam siedzieć przy papierach :-D

kochana co do zębów to nam już w 3 miesiącu pediatra mówiła ze zęby wyjdą lada dzień a wyszły w 6 miesiącu :-)

szczerze to ja teraz z przymróżeniem oka patrze na to co mówi nasza pediatra ...

30 sierpnia mamy spotkanie w BUGI z fizjoterapeutą o 11:00
zapraszamy serdecznie

ale to było upięcie czy zwykłe ułożenie, podniesienie ??
ja za upięcie płacę też ok 60 zł a za samo ułożenie zwykłe czesanie na prosto 35 ;)
teraz we wrześniu własnie nie wiem co zrobić z włosami na wesele ....

witaj w klubie ;)

coś nie mogę załączyć załącznika .... to inaczej ;)

Uploaded with ImageShack.us

moze go tam ganiają na prześwietlenia i do różnych gabinetów ...

super :)

to spadam do papierów :-D:-D:-D:-D:-D

dzieki za informacje:) bede!!11 a co tam!!!1

Witajcie :D
madzienka bardzo fajny prezent :) łańcuszek zawsze na czasie :tak:
fogia a ja widzialam, ze wczoraj w Skansenie jednym z punktów programu bylo spotkanie z Twoim tata:rofl2: a Ty nic sie nie chwalisz:-pale ludzi bylo..... Powodzenia na egzaminie:tak::tak:
sunday mam nadzieje, ze mezowi szybko ten ból minie:tak:
mataka nie daj sie! odpoczywaj i idz koniecznie na spotkanie naprawde jest fajnie :tak::-)
karlita ślicznie wygladacie z Gabi!!! rozkwitacie na jesien:-D:-D
a mezowie chyba tak juz maja, ze wszystko musza poprestawiac, a potem nawet nie jest im glupio:-D:-D

Ja przetrwalam pierwszy dzien w pracy, nie moge nic jeszcze powiedziec, ale ogolnie panuje mila i sympatyczna atmosfera, wiec moze nie bedzie tak zle :-p

Od 18.24 nikogo nie było:szok::szok::szok::szok::szok:

a co się z wami stało???:sorry2:

Ja właśnie przejrzałam nowy katalog ikei na stronce, poprasowałam i chyba pora iść spać...

Dobranoc...
Gasze światło, ale chyba i tak wszędzie już pogaszone bo wszystkie mamuśki śpią:-D

reklama
Meza mam juz w domu, ktos go zastapil w pracy, jutro zalatwil sobie wolne, nie chce isc na zwolnienie, przesiedzi w domu dwa dni i zobaczymy. Kupil sobie Altacet, robi oklady z zimnej wody. Wiec mataka ja tez mam Dwojke Dzieci w domu :-)

to masz faktycznie dwójkę dzieci:tak:zdrówka dla męża:tak:

Hej dziewczyny

nie stresuj się, będzie dobrze, bo trzymamy kciuki:tak:
Witajcie :D
madzienka bardzo fajny prezent :) łańcuszek zawsze na czasie :tak:
fogia a ja widzialam, ze wczoraj w Skansenie jednym z punktów programu bylo spotkanie z Twoim tata:rofl2: a Ty nic sie nie chwalisz:-pale ludzi bylo..... Powodzenia na egzaminie:tak::tak:
sunday mam nadzieje, ze mezowi szybko ten ból minie:tak:
mataka nie daj sie! odpoczywaj i idz koniecznie na spotkanie naprawde jest fajnie :tak::-)
karlita ślicznie wygladacie z Gabi!!! rozkwitacie na jesien:-D:-D
a mezowie chyba tak juz maja, ze wszystko musza poprestawiac, a potem nawet nie jest im glupio:-D:-D

Ja przetrwalam pierwszy dzien w pracy, nie moge nic jeszcze powiedziec, ale ogolnie panuje mila i sympatyczna atmosfera, wiec moze nie bedzie tak zle :-p

trzymaj się w tej pracy:tak::tak:
mnie to też niebawem czeka:-(
a jak w domu sobie radzą bez mamy???
nie wszystkie jeszcze śpią:tak: ale zaraz też znikają:-Dcoś tylko chciałam zostawić:-);-)

Do góry