mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
talia ja własnie czytam różne przepisy, masz tu stronkę napewno cos wyszperasz: Przepisy kulinarne dla niemowl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
no i rozpoczął mi się ten stresujący tydzień. Nie jestem w stanie myśleć o niczym innym jak tylko o tej czwartkowej komisji, stres mnie zżera. I jeszcze ten nieszczęsny piątek, który rozstrzygnie czy wracam do pracy czy nie. Jak to wszystko przeżyję to nie wiem.......
fotki dopiero będą jak pozbieram od fotografów, bo u nas jest tylko kilka zdjęć z domu
aaaaaa....zrobiłam nową sałatkę na chrzciny...ciekawe połączeniei podobno wyszła super
...ja niestety nie mogłam skosztować, bo ze śmietaną:-(
hehe....maleństwo zawołało tatę, by je utulił do snu
oj, przydałaby Ci się pomoc
spotkanie 30 sierpnia w Bugi z fizjoterapeutą
sporo za czesanie i jakoś długo
ojej. trzymam kciuki by to nie było nic poważnego![]()
nie dawaj się wykorzystywać!!!!!!!!! podział obowiązków MUSI BYĆ!!!!!
nie jesteśmy robocopami!!!!!
a ja powinnam siedzieć przy papierach
kochana co do zębów to nam już w 3 miesiącu pediatra mówiła ze zęby wyjdą lada dzień a wyszły w 6 miesiącu :-)
szczerze to ja teraz z przymróżeniem oka patrze na to co mówi nasza pediatra ...
30 sierpnia mamy spotkanie w BUGI z fizjoterapeutą o 11:00
zapraszamy serdecznie
ale to było upięcie czy zwykłe ułożenie, podniesienie ??
ja za upięcie płacę też ok 60 zł a za samo ułożenie zwykłe czesanie na prosto 35![]()
teraz we wrześniu własnie nie wiem co zrobić z włosami na wesele ....
witaj w klubie
coś nie mogę załączyć załącznika .... to inaczej![]()
Uploaded with ImageShack.us
moze go tam ganiają na prześwietlenia i do różnych gabinetów ...
super![]()
to spadam do papierów![]()
Meza mam juz w domu, ktos go zastapil w pracy, jutro zalatwil sobie wolne, nie chce isc na zwolnienie, przesiedzi w domu dwa dni i zobaczymy. Kupil sobie Altacet, robi oklady z zimnej wody. Wiec mataka ja tez mam Dwojke Dzieci w domu :-)
Hej dziewczyny
no i rozpoczął mi się ten stresujący tydzień. Nie jestem w stanie myśleć o niczym innym jak tylko o tej czwartkowej komisji, stres mnie zżera. I jeszcze ten nieszczęsny piątek, który rozstrzygnie czy wracam do pracy czy nie. Jak to wszystko przeżyję to nie wiem.......
Witajcie
madzienka bardzo fajny prezentłańcuszek zawsze na czasie
fogia a ja widzialam, ze wczoraj w Skansenie jednym z punktów programu bylo spotkanie z Twoim tataa Ty nic sie nie chwalisz
ale ludzi bylo..... Powodzenia na egzaminie
sunday mam nadzieje, ze mezowi szybko ten ból minie
mataka nie daj sie! odpoczywaj i idz koniecznie na spotkanie naprawde jest fajnie:-)
karlita ślicznie wygladacie z Gabi!!! rozkwitacie na jesien
a mezowie chyba tak juz maja, ze wszystko musza poprestawiac, a potem nawet nie jest im glupio
Ja przetrwalam pierwszy dzien w pracy, nie moge nic jeszcze powiedziec, ale ogolnie panuje mila i sympatyczna atmosfera, wiec moze nie bedzie tak zle![]()