reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Ale naprodukowałyście :)

Dzięki za podpowiedzi co do prezentu na chrzest. Nie wiedziałam, że krzyżyka się nie daje - jak byłam chrzestną 2 lata temu to rodzice poprosili właśnie o krzyżyk.. Ale w takim razie skupimy się na medaliku z łańcuszkiem. Fajny pomysł z krzesełkiem do karmienia.. Myślicie, że taki rozkładany ze stolikiem jak np ten:

KRZESEŁKO-KRZESŁO DO KARMIENIA ARTI CESAR II (1189090336) - Aukcje internetowe Allegro

będzie przydatny? Kurcze, on wydaje się strasznie duży, w sensie dużo miejsca będzie w kuchni zajmował..
Znalazłam jeszcze coś takiego:

KRZESEŁKO DO KARMIENIA BABY DESIGN PEPE KRZESŁO (1192544719) - Aukcje internetowe Allegro

Może mamy, które mają starsze dzieci i doświadczenie z krzesełkami coś polecą i doradzą na co zwracać uwagę przy wyborze krzesełka? :)

reklama
zyraffka-niezłe tańce i jaki uśmiech ja też tak z małą tańcuje:tak:
agi-kurcze to nieciekawie oby płytki wróciły do normy:-(

A moja jak zwykle dopiero usneła na noc 10 to jej pora

Dziękuję za zainteresowanie, choć tyle czasu mnie nie było :tak: Nineczka w końcu usnęła ufff :-D
A ja postanowiłam sobie pofolgować teraz i doprowadzić się do porządnego ładu, bo trochę wstyd się przyznać, ale się zaniedbałam :dry:
Dziś zapolowałam na dwa ładne staniki ^^ co prawda ta przyjemność zubożyła mnie o 219 zł, ale co mi tam :tak: trzeba w swoje dobre samopoczucie inwestować :-) więc teraz zabieram się za odświeżanie garderoby od jutra :-D

:crazy: miałysmy isc z paula na spacer, a tu pada :baffled:
No własnie, jaką to pogodą mnie przywitałyście? :angry:;-) Jestem w Ustroniu od 17:tak:, spacerek po mieście zaliczony, plac zabaw "Raj dziecka" (czy jakoś tak) też, krótki spacer brzegiem morza też... Dzieciaki opanowane- Gosia śpi, Piotrek prawie, a my zaraz spożyjemy piwko (tzn ja karmi oczywiście)
Dziewczyny Ustronianki- gdzie w Ustroniu jest najtańsze piwo???? Bo tu obok w sklepikach masakra :wściekła/y:

Ewela- Tomek świetny, znów mi się jakiś taki duży wydaje- wreszcie ocenię na żywca :-D
Cobra- jak miło, że żyjesz :-D
Agi78- Strasznie mi przykro :-( Mam nadzieję jednak, że znów zaczną rosnąć...A w razie czego to w Anglii nie możesz tego kontrolować i leczyć?

Piłam, i prawdę powiedziawszy to już bardziej mi smakuje herbatka Bocianek.
Ta kawka z kawą nie ma wiele wspólnego ;-) Póki co wypiłam jeden kubek, a reszta czeka aż herbatę skończę

jak ze skutecznością tej herbatki? Warto kupić?

kreatorka ja też się zaniedbałam i to strasznie, ale mąż mój nie zwraca uwagi na to jak wyglądam- nawet jak się ekstra wyszykowałam na wesele przyjaciólki- ani słowa nie usłyszałam od niego- więc po co się starać :((

mój Łukaszek już śpi, on zawsze o 22 chodzi spać,nie wcześniej, ale jakoś sama taką porę mu ustawiłam

ja nie mam miejsca na krzesełko :((((((((((((((((((((((ale cos trzeba będzie kupić, bo jak później karmić małego

Ostatnia edycja:
reklama
ja nie mam miejsca na krzesełko :((((((((((((((((((((((ale cos trzeba będzie kupić, bo jak później karmić małego

U nas też niema miejsca na krzesełko, ale tak sobie myślę że nasze mamy i babcie nie miały takich "wynalazków" i jakoś nas wykarmiły :-D :-D

Mi znajomi odradzali plastikowe krzesełka ponoć szybko pękają itp. najlepiej drewniane. Jednak ja doświadczenia nie mam i raczej nie będę miała :-)

Do góry