reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Beniaminka dzięki za wiadomości od Agusski !!! Niech trzyma się dzielnie

Ja też zmykam spać po moich ostatnich nocnych perypetiach to dzis prawie zasnełam w przychodni... Dobrej nocy wszystkim!!!

Miłej nocki, dobranoc :-) I udanych igraszek Tym, którym już wolno, ech... :-)
I przespanej nocy, do samiutkiego rana. Ja juz tez zmykam, bo dzisiaj cos za duzo piszę ;-)

Marietta czop to taki jakby korek który zamyka ujście do macicy i jak szyjka zaczyna się rozwierać to wypada. Czasami po kawałku, czasami w całości tuż przed porodem a często odchodzi razem z wodami. niektóre kobiety go nie zauważają, a ja go za każdym razem wypatruję i pewnie dlatego go dojrzałam :rofl2: u mnie była tak gęsta zbita grudka średnicy koło 2cm.

dziewczyny pomocy.:szok::szok::szok::szok::szok:... tak od 19 czułam w kroku jak bym była napuchnięta ale zbagatelizowałam to ,aż przed chwilą poszłam siku i coś mnie tchnęło żeby dać lusterko pomiędzy nogi i co zobaczyłam?? lewa warga napuchnięta jak nie wiem i taka bulwa u góry a prawa dobrze. martwi mnie to co to może być??:confused::confused::confused:

dziewczyny pomocy.:szok::szok::szok::szok::szok:... tak od 19 czułam w kroku jak bym była napuchnięta ale zbagatelizowałam to ,aż przed chwilą poszłam siku i coś mnie tchnęło żeby dać lusterko pomiędzy nogi i co zobaczyłam?? lewa warga napuchnięta jak nie wiem i taka bulwa u góry a prawa dobrze. martwi mnie to co to może być??:confused::confused::confused:

nie wiem ale ja ostatnio miałam identycznie z tym że 2 wargi bardzo fioletowe wręcz czarne i napuchnięte...nic nie robilam samo zeszło i narazie nie widać żeby coś wracało wyczytałam wtedy w necie że mogą być takie rzeczy bo wszystko bardzo ukrwione...ale czy to jest to samo co u mnie to nie mam pojęcia..

no właśnie nie bo chodze sobiew cały dzień w spudniczce bez majtek bo mi goraco i takie coś mam :( załamałam sie

aha dziewczynki trzymajcie kciuki jutro rano za mnie bo idę pobrać krew a boje się ze hemoglobinę będę miała poniżej 8:(:(

reklama
Do góry