reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

witajcie dziewczynki
kurcze juz wiem co sie ze mna dzieje, choróbsko mnie bierze :(((
głowa boli, katar i nie do życia jestem- możecie mi doradzić co mogę brać???

Asiek - witamina C, wapno, ewentualnie jakiś syrop np. *spam*. Jak masz katar to sól fiziologiczna, a na gardło coś do płukania ziołowego - nawet jak na ulotce jest napisane, że nie wolno w ciąży to pić tego przecież nie będziesz - chodzi o to, że takie środki mają alkohol w składzie. A jak dojdzie kaszel to syropy homeopatyczne zalecają (np. Drosetux), ale na mnie nie działały :(

Ja to się źle czuję co chwilę i już mam dosyć - współczuję Ci strasznie!!!

reklama
witam w chłodny poranek;-)
tak sobie wczoraj obiecywałam ze sobie solidnie pośpie,a tu co nic wielkie jajco!!!
obudził mnie porządny ból podbrzusza,póki co nie sa to skurecze regularne ale dosc czeste i długie( można by powiedziec ze prawie ciagły ostry ból) ale narazie czekam na rozwój sytuacji bo zaczęło sie chwile po 7 i zobaczymy czy sie zatrzyma czy sie rozkręci;-)
miłego dnia wam życze,spadam nadrobic zaległosci!!!!
dziewczyny czy wy na zimę bedziecie dziecko wozić w kombinezonie i śpiworku ,bo sie tak właśnie zastanawiam nad kupieniem śpiwora do gondoli ale sama nie wiem ,córki mi sie rodziły w okresie letnim i dlatego jestem kompletnie głupia;-)

Aaaaaaaa, nie mów, że będziesz następna? ;-D

Super, trzymam kciuki za rozwój sytuacji ;-)

Ja mam kombinezony, ale śpiworek napewno kupię - mam już upatrzony Jedo taki większy, że do spacerówki czy na sanki później będzie.

witam sie i ja
noc cala praktycznie nie przespana przez skurcze lapalo mnie tak partiami o 3 w nocy poszlam po prysznic zeby sobie ulzyc wstal moj S i zebyscie zobaczyly jego mine az chcialam wyjsc z prysznica i zrobic mu zdiecie na twarzy malowalo sie przerazenie radosc strach normalnie zmienial kolory jak kameleoon i tylko sie pytal to juz to juz ,wszystko masz spakowane ,a ja klac sie spac nie panikuj nic sie nie dzieje normalnie gorzej jak baba:-):-):-).
Olcia moj maly tez juz mniej sie rusza raz albo dwa dziennie dostane kopniaka po zebrach a tak to jest tylko wypychanie pupy ,przeciaganie sie ale mam dedtektor tetna plodu i caly czas sprawdzam co tam sie dzieje .

milego dnia mamuski wracam do luzeczka poleniuchowac;-)
http://www.google.pl/url?sa=t&sourc...2tNe2doSmPtEC9duA&sig2=xtrvLgJeORD1vdRNENcMSg

witam sie i ja
noc cala praktycznie nie przespana przez skurcze lapalo mnie tak partiami o 3 w nocy poszlam po prysznic zeby sobie ulzyc wstal moj S i zebyscie zobaczyly jego mine az chcialam wyjsc z prysznica i zrobic mu zdiecie na twarzy malowalo sie przerazenie radosc strach normalnie zmienial kolory jak kameleoon i tylko sie pytal to juz to juz ,wszystko masz spakowane ,a ja klac sie spac nie panikuj nic sie nie dzieje normalnie gorzej jak baba:-):-):-).
Olcia moj maly tez juz mniej sie rusza raz albo dwa dziennie dostane kopniaka po zebrach a tak to jest tylko wypychanie pupy ,przeciaganie sie ale mam dedtektor tetna plodu i caly czas sprawdzam co tam sie dzieje .

dzieki,no wlasnie moja to nawet tego przeciagania ma malo-nie wiem chyba skocze dzis na IP i spytam...ty jak sprawdzisz to pewnie spokojniejsza jestes

Dziewczyny wczoraj kolezanka byla u gina i ten jej mowil ze wlasnie mial pacjetke ktora przyszla do niego w 40tc na wizyte,on pyta jak tam ruchy a ona ze wlasnie od 2 dni nie czuje -i co?! dziecko juz nie zylo

i uczulal zeby sledzic ruchy dzidzi

co do nocnego wstawania to juz sie przyzwyczailam tak ze 3-4razy na dobe

oj szczęściara, ja latam w nocy co chwile, uzbiera się koło 10 wycieczek do wc, a w dzień wcale nie jest lepiej

Karolina84 ja dzisiaj w nocy miałam tak samo! ból jak nao kres, taki jakby mocny skurcza, ale właśnie bez przerwy, to znaczy nie mozna było jej wyczuć i po dwóch godzinach zasnęłam, więc się nie rozkeciło...niestety

Czołem słoneczka.

witam kawowo

ciekawe co dzis znowu sie wydarzy

co do nocnego wstawania to juz sie przyzwyczailam tak ze 3-4razy na dobe

Ja wstaje 2-3 razy do Borysa (i tak od prawie 4 lat) więc mam wprawe, choc nie powiem, jeśli Helenka będzie aniołem względem spania to BEDĘ MEGA SZCZĘŚLIWA:-D:-D

Magi78 ja też miewam takie odczucia czasami, jakby szybki oddech małej pod skórą i nie jest to na pewno czkawka.. Ciekawe co to:blink:

Emilia co by nie mówić mąż przygotowany na godz "0", duchem i ciałem;-)Mój pewnie też zblednie gdy mu powiem że już:-D

Powodzenia na wizytach kochane

reklama
Do góry