reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Anna25 ja tez marze o trójce dzieci. tylko teraz analizujemy z mezem ta dzidzie na 2012 i boje sie ze mozemy sie przerzucic na 2013... no ale ozbaczymy jeszcze tyle czasu...duzo spraw sie moze zdazyc poukladac.

Agnieszka trzymam kciuki:)

reklama
Anna25 witamy na wątku:)

Ja co prawda marzę jeszcze o jednym krasnalu i mam nadzieję że w końcu przyjdzie taki czas i ze się doczekam.Jak na razie czekam na nowy rok i wtedy zobaczę co mi nowego w prezencie przyniesie:)

Wszystkie się doczekamy swoich maluszków w to głęboko wierzę:)

Lecę do sklepu:)

Dziewczynki Udało się!!!mam moderatora:)

Ostatnia edycja:
Anna25 witamy na wątku:)

Ja co prawda marzę jeszcze o jednym krasnalu i mam nadzieję że w końcu przyjdzie taki czas i ze się doczekam.Jak na razie czekam na nowy rok i wtedy zobaczę co mi nowego w prezencie przyniesie:)

Wszystkie się doczekamy swoich maluszków w to głęboko wierzę:)

Lecę do sklepu:)

Dziewczynki Udało się!!!mam moderatora:)

Gratuluję :-)

Anna- witaj na naszym wątku :)) Mój M. marzy o trójeczce, ja narazie mam w planach dwójkę :)) Ale życie pokaże ile dzieciaczków będziemy mieli :))

Agnieszka- gratuluję :))

A na około mnie same ciężarne :)) Dzisiaj byłam na radzie w szkole, gdzie dostałam zastępstwo za dziewczynę, która właśnie urodziła synka i poszła na macierzyński i w tej szkole 5 kolejnych kobitek jest w ciąży, a dwie teraz wróciły właśnie po macierzyńskim do pracy. Normalnie szok!!!!! Niezły babyboooooom mamy :)) Ale to fajnie :)) Niech się dzieciaczki rodzą :)) Ja też już się nie mogę doczekać początku staranek :)

wika na okolo mnie etz same ciezarne a ja m tak zazdroszcze tych brzuszkow i przemieszczajacy i kopiacych w nich maluszkow ze ukradlabym te ich brzuszki! tezsie nie moge doczekac staranek. mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze,. u mnie egentycznie u wszystkich byly problemy z donoszeniem drugiej ciazy. Mam nadzieje ze mnie to ominie jednak!

no i mam nadzieje ze to bliźniaki będą:) moj maz zwariowal jak to uslyszal hehe

Dziękuję za miłe przyjęcie :-).

Agnieszka.K również gratuluję.

Widzę ,że część z Was ma już dzieciaczki to super ,że decydujecie się na większą liczbe dzieciaczków, ja wychowywałam sie jako jedynaczka i nie chce zgotować takiego dzieciństwa swoim dzieciom dlatego marzy nam się conajmniej dwoje:tak:, wiem jak to jest kiedy dziecko nie ma sie z kim pobawić dlatego po urodzeniu dzidziusia chcielibyśmy zaczekać jakieś 2 latka i zrobić kolejnego brzdąca:-), mam nadzieję ,że tym razem wszystko pujdzie dobrze.

Zanim się wciągnę kto co i jak to pewnie troszke potrwa , ale czytałam ,że któraś z Was rozpoczęła prace, ja pamiętam swój pierwszy dzień na stażu , nie wiedziałam w co ręce włożyć tyle odemnie wymagali ,że nie zdążyłam dobrze pomyśleć co mam zrobić ,a już byłam karcona ,że jeszcze nie zaczęłam , miałam ścięcia z kierowniczką wielkokrotnie ,ale w końcu sie dotarłyśmy i pod koniec stażu była bardzo dobra atmosfera najgorsze są początki i to ,żeby mieć swoje zdanie i nie dać wejść sobie na głowe bo po pierwszych utarczkach usłyszałam ,że to dobrze ,że mam też swoje zdanie i nie pozwalam nikomu na złe traktowanie mnie.Więc ,życzę cierpliwości i aby praca układała sie jak najlepiej.

Daffodill- a wiesz przynajmniej dlaczego kobiety w Twojej rodzinie mają problem z donoszeniem drugiej ciąży?? Może można jakoś temu zaradzić. MAsz jeszcze troche czasu do rozpoczęcia staranek, więc ewentualnie mogłabyś się leczyć.
Ja brzuszków ciężarnym też zazdroszczę i już tęsknię za swoim:( Taki był fajny, hihihihi

Kobietka- do pracy wróciłam ja, ale ja już 5 lat pracuję w tej szkole, więc już się tam dobrze znam z gronem pedagogicznem i jest ok. Ja swoje początki w pracy wspominam dobrze, trafiłam na fajny zespół, który ciepło mnie przyjął i bardzo pomógł :)

Agnieszka- to teraz będziesz nas ustawiać do pionu!! HIHIHIHIHI :))))

reklama
Do góry