reklama
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
fogia gratuluje mianowania

talia ale masz przejścia z wózkiem
karlita a ja tam chłopca obstawiam
moje dziecię nuż sie wyspało i chyba się za zabawkami stęsknił bo leży na podłodzie z wielkim uśmiechem i sie bawi

talia ale masz przejścia z wózkiem
karlita a ja tam chłopca obstawiam

moje dziecię nuż sie wyspało i chyba się za zabawkami stęsknił bo leży na podłodzie z wielkim uśmiechem i sie bawi

Fogia bardzo mocno gratuluje
Karlita ja obstawiam CHŁOPAKA
Marta jeśli chodzi o mieszkanie to moje jest do wynajęcia może być nawet od września, co do biuro to nie bardzo moge pomóc jak chcesz cos jeszcze na temat tego wynajęcia to moge napisac Ci na PW
Talia to nie fajnie z tym wózkiem
Mandziula superowo ze Mikołajkowi spodobał się wózek i spacery
My też się wybieraliśmy na spacer a tutaj deszcz już nie mam siły do tej pogody a w domu już mnie diabli biorą
Karlita ja obstawiam CHŁOPAKA
Marta jeśli chodzi o mieszkanie to moje jest do wynajęcia może być nawet od września, co do biuro to nie bardzo moge pomóc jak chcesz cos jeszcze na temat tego wynajęcia to moge napisac Ci na PW
Talia to nie fajnie z tym wózkiem
Mandziula superowo ze Mikołajkowi spodobał się wózek i spacery
My też się wybieraliśmy na spacer a tutaj deszcz już nie mam siły do tej pogody a w domu już mnie diabli biorą
mandziula
karlita super wieści!!!!!!! pewnie tata ucieszony
mandziula
kochana podobno łatwiej z chłopakiem

oby mu tylko siusiak nie odpadł, ja przy kazdyn usg prosiłam zeby lekarz sprawdzał

oby mu tylko siusiak nie odpadł, ja przy kazdyn usg prosiłam zeby lekarz sprawdzał

reklama