reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

sunday sklep nie przyjmuje do wiadomosci że dostałam wózek bez niej sama zapłaciłam za nią a tu zonk dostałam niepasująca. Bez reklamacji to załatwiałam

reklama
fogia gratuluje mianowania:tak::tak::tak::tak:

talia ale masz przejścia z wózkiem

karlita a ja tam chłopca obstawiam:tak:

moje dziecię nuż sie wyspało i chyba się za zabawkami stęsknił bo leży na podłodzie z wielkim uśmiechem i sie bawi:dry::dry::dry::-D:-D:-D

Fogia bardzo mocno gratuluje
Karlita ja obstawiam CHŁOPAKA
Marta jeśli chodzi o mieszkanie to moje jest do wynajęcia może być nawet od września, co do biuro to nie bardzo moge pomóc jak chcesz cos jeszcze na temat tego wynajęcia to moge napisac Ci na PW
Talia to nie fajnie z tym wózkiem
Mandziula superowo ze Mikołajkowi spodobał się wózek i spacery
My też się wybieraliśmy na spacer a tutaj deszcz już nie mam siły do tej pogody a w domu już mnie diabli biorą

u lekarza wszystko ok :) i u jednego i u drugiego hehehe

średni wiek ciazy dokladnie taki jak na suwaczku :-)

i uwaga uwaga

.................

napiecie rosnie

.............................

będzie NORBERCIK
:))))))

oj tak juz się dowiedziałam ze pierwsze co to bedzie autko sterowane dla małego kupione ;-) hehheh

powiem Wam że nie wierzę że synio
muszę sie nauczyc obsługi :-)

reklama
Talia i druga córa byłaby fajna :-)

ehhh muszę się teraz przestawić na kolor niebieski :-)

w sumie ja czułam że bedzie chłopak nawet suwaczek mam niebieski i dzisiaj się ubrałam na niebiesko ;-)

Do góry