reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

w Bugi:-D:-D:-D

z tymi przedszkolami to masakra, ale tak jest ze wszystkim, ubranek na rozmiar akurat ten co trzeba, brakuje, pampersy zawsze wszystkie wykupione:baffled:

a słyszałam jeszcze że mają ograniczyć miejsca na porodówce na staszica i ludzi zwalniać, - jakaś paranoja:baffled:

:baffled::baffled::baffled:a potem się dziwią Jest nas coraz mniej, Lubelszczyzna się wyludnia :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
czy któraś była ostatnio w Tesco?nie wiecie, czy pampki 3 są może jeszcze w promocji??:sorry2::sorry2:

reklama
:baffled::baffled::baffled:a potem się dziwią Jest nas coraz mniej, Lubelszczyzna się wyludnia :wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:
czy któraś była ostatnio w Tesco?nie wiecie, czy pampki 3 są może jeszcze w promocji??:sorry2::sorry2:
Teraz jest promocja na te Pampki Sleep i Pay, a te standardowe juz chyba nie.

Z imprezą przed urodzinami dzieciatka to swietny pomysł. Dla mamusi to wielka radość(ja tak myślę)

Wiecie co mnie troszke martwi jedna sprawa moja gabi nie chichocze, tylko piszczy i trzęsie się cała jak jest przeszczęśliwa. ogólnie jest wesołym pogodnym dzieckiem ale głośnego jej smiechu nie słyszałam choć juz w 4 miesiącu powinna go z siebie wygobyć

talia ja nie wiem, nie zwracałam bardzo na to uwagi:sorry2:

przejrzałam szafę, kurtki, czapki i spodnie grube na zimę są dobre, więc na razie nie ma sensu kupować, zostają nam tylko buty i coś takiego jesiennego bardziej

Ostatnia edycja:
karlita bo u nas ludzie podchodzą jeszcze tak, że nic nie powinno się kupować przed narodzinami - cudowne rady teściowych itp.:dry: albo uważają, że i tak muszą coś kupić jak przyjdą zobaczyć dziecko,:dry: a przecież nie zbiednieje jak kupi 3-pak body za 15 zł:baffled:

ja zaczęłam już kompletować wyprawkę dla bratowej na grudzień, wczoraj kupiłam w biedronce bodziaki 2-pak za 5 złotych:tak:myślałam, że to jakiś shit będzie, ale materiał jest ok, jej ale śliczne są te małe ubranka

o widzisz to muszę zajechać jutro do biedronki koło rodziców :-D

z tym przyjęciem to przecież nikt nie mówi że ma to być coś za 50zł czy 100 zł
zwłaszcza że my jako mamy wiemy gdzie szukać i zawsze można jeszcze o jakieś wyprzedaże zahaczyć

my jak jechaliśmy do Zielonej Góry do znajomych na ten zjazd to każdemu z dzieciaczków na tym zlocie kupiłam bluzeczki w h&m z tygryskiem była wyprzedaż po 9,90 :-D a bluzeczki naprawdę fajne

koleżanka stwierdziła ze nie ma kasy więc uszyła dla dzieciaków spodenki - bardzo fajne Gabi w nich często lata :-D

inna koleżanka kupiła po książeczce

ktoś tam po grzechotce :-D

naprawdę było super :tak::tak:

To pierwsza imprezka dla Aluśki i Martynki ;-)

super :-D:-D

Witajcie, ja chodziłam do ginekologa ze Staszica, ale wiem że tam nie będę rodzić. Na początku ciąży zapytaliśmy go jak jest z porodami w tym szpitalu, odpowiedział krótko "w tym czasie będzie remont" i już nie poruszaliśmy tego tematu. Też właśnie słyszałam że zwalniają położne z tego szpitala a ciężarne kierują do innych szpitali

reklama
misia ja WŁASNIE Z TESCO WRÓCIŁAM I SĄ PAMPKI 3 W PUDEŁKU 3 186 SZTUK ZA 92 ZŁ caps mi się włączył:baffled: bo tych za 39 juz nie było

Mikołaj zasnął a ja jakiś obiadek muszę wyczarowac bo nas dziś 6 osób obiadkuje

Ostatnia edycja:
Do góry