Witam się

ja tylko znowu na chwileczkę, wieczorem może uda mi się wejść na dłużej, bo znowu kupa roboty
szalom witaj znowu

no i oczywiście ogromne gratulacje z powodu zaręczyn, a w szkole też się jakoś na pewno ułoży, a ty w tym roku szkolnym będziesz zdawać maturę czy dopiero za rok?
carri nasz psiaczek to golden retriever tylko trochę ma krótką sierść jak na tą rasę
klaudoos najważniejsze, że z dzidzią wszystko dobrze, no to rzeczywiście akrobata i łobuziak ci rośnie niezły

a odchudzanie wg mnie to też teraz nie najlepszy pomysł, sama nie wiem co ci doradzić, bo ja na szczęście nie mam takiego problemu, obżeram się straszliwie ostatnio, a zwłaszcza słodyczami i owocami i za bardzo na wadze nie przybieram odpukać

jedz ciemny chlebek, mało tłuszczów, z wędlinką najlepiej jakąś drobiową (ja osobiście nie lubię, ale trzeba się poświęcić) i z warzywami, a co do ruchu to może się zapisz na fitness specjalny dla kobiet w ciąży? u nas coś takiego jest i ja właśnie od września mam zamiar się zapisać, żeby się trochę rozruszać, bo ja w zasadzie jedyny ruch jaki mam to spacery z psem, tak to wszędzie dupsko samochodem worze