Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
fajnie - twoja dzidzia jeszcze nie na świecie a już w telewizji występujeTu macie moja mala gwiazde tv :-) hehe: 26 sierpnia - Telewizja Polska SA. Ja wyszlam smiesznie ale co tam, to i tak pare sekunda nie codziennie sie jest w tv
. Wlaczcie tak od 11min40sek. Moja cora 2 letnia mi cos poprzyciskala na klawiaturze i nie mam polskich znakow. Nie wiecie jak je wlaczyc?
claudia - a chodzisz prywatnie czy państwowo?
normalnie z NFZ każdej kobiecie ciężarnej przysługuje takie usg połówkowe za darmo
karlita - gratulacje! ale super że będzie chłopczyk! :-)
klaudoos - no to poszaleliście :-) super zakupy! widzę, że to co trzeba, nie za dużo, nie za mało :-)
szalom - trochę pamiętamy ;-) :-) ale nie pamiętałam, że jesteś taka młodziutka :-) chyba najmłodsza styczniówka. no, na pewno na początku trochę zaskoczenie, ale jak maleństwo przyjdzie na świat to wszyscy z miejsca się zakochają!!! a Ty stwierdzisz, że nic lepszego w życiu nie mogło Ci się przytrafić :-)
no i gratulacje z okazji zaręczyn! :-)
jeszcze masz szkołę.. to nie możesz obie tak po prostu na L4 pójść... no a w szkole różnie może być.. przygotuj się na to.. ale musisz być silna.
to prawda, że w suwaczkach jest dziwnie popisane... dlatego po prostu w swoim mam datę porodu, a tygodniem się nie przejmuje...
ja pewnie będe musiała zrobić porządki w naszej szafie i zrobić półkę lub dwie dla Jasia, a komoda zostanie dla maleństwa
i wtedy zacznę szał zakupowyczyli gdzieś pewnie w listopadzie
no i trzeba będzie się tym wózkiem zająć - oddać do naprawy, albo kółka wymienić, bo mi te stare nie pasują...
Kochane, u nas czy chodzisz na NFZ czy prywatnie to badania są płatne, każdy ginekolog kieruje do jedynego w mieście Rutkowskiego i po prostu płacisz i już. Nie słyszałam nic o tym, żeby te badania były darmowe robi je Rutkowski a on pobiera opłaty - chyba 300zł, z resztą muszę się dowiedzieć....
nie dam rady pisać , bo teraz wróciłam do domu i zaraz przyjdą do nas znajomi - odezwę się później
i była daleko gdzieś...tak się szczęsliwie złożyło ze tylko ja rodziłam tego dnia,a na dyżurze były 2 i one obydwie koło mnie chodziły.Bałam się tego ze pojadę rodzić,porodów będzie kilka na raz...a ja zostanę akurat bez opieki....A te położne bardzo mi pomogły i teraz tak się zastanawiam czy też się z nią nie umówić.